Şehir Hastanesi'ne gidecek tramvayda güzel haber

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Şehir Hastanesi'ne gidecek tramvayda güzel haber
A
a

Eskişehir tramvay ulaşımına yeni eklenecek hatlar için çalışmalar hızla devam ederken, Otogar ve Şehir Hastanesi yönünde karşılıklı test sürüşleri başladı

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Tramvay ile ulaşım olanaklarını artırma adına bir süre önce başlatılan yeni hat çalışmaları hızla devam ederken, önceki akşam Otogar ve Şehir Hastanesi yönünde karşılıklı test sürüşlerine başlanıldı.
Büyükşehir Belediyesi tarafından uzatılan tramvay güzergâhında ilk test sürüşü yapıldı. İstikbal Gazetesi'nin haberine göre bir süre önce başlatılan yeni hatlarda çalışmalar hızla devam ederken, önceki akşam Otogar ve Şehir Hastanesi yönünde karşılıklı test sürüşlerine başlanıldı.
Konu ile ilgili edinilen bilgilere göre, ESTRAM’da görevli vatmanlardan oluşan test ekibi, yeni güzergâhta ilk sürüşünü yaptı. Yetkililer “İlk etapta yolcu yoğunluğunun yaşandığı Otogar ile Şehir Hastanesi yönünde tramvay seferlerinin başlatılacak. Mart ayının ikinci haftasında bu yöne tramvay ulaşımı karşılıklı olarak yapılabilecek. İlk test sürüşleri olumlu bir şekilde sonuçlandı. Tramvaylar gece seferlerinden sonra test sürüşüne katılacak. Diğer güzergâhlardaki seferlerde bu ay içerisinde başlatılacak” şeklinde bilgi verdiler.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
İsmet K. 27 Şubat 2019 14:51

3 set ile 17 veya 20 dk arayla sefer yapılır. toplam 14 durak ( ilk ve son durak dahil ) bir tur yaklaşık 55 dk sürer.

1 2 Cevap Yaz
Vural

mesaj neden beğenilmedi acaba? yukarı da tamamen doğru bir yorum yapılmış otogar şehirhastanesi arasında 14 durak var yaklaşık 28 dk gidiş 28 dk geliş olmak üzere 56 dk sürer son durakta 2şer dk bekleme yapsa 60 dk 15dk arayla çalışırsa 4 set / 20 dk arayla çalışırsa 3 set gerekli. hiç bir eleştir yada övme olmayan mesaj neden beğenilmez. farklı bir durum mu var.?

0 1
İhsan 27 Şubat 2019 09:49

çarşı yönüne 8 dk olacak şekilde 16 dk arayla opera yönüne 16 dk ogü yönüne sefer yapılmalı

0 2 Cevap Yaz
Adnan 27 Şubat 2019 09:24

71 Evler - Emek tarafında oturanlar bizler için otogara gitmesi olumlu bir durum . fakat bencil düşünmemek gerek . şehirhastanesi tramvayının çarşı yönüne gitmesi çok daha uygun olur

0 3 Cevap Yaz
İsmet 27 Şubat 2019 00:22

İyi güzelde otogar şehir hastanesi arasında yogunlukmu varmış. Comic.

2 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi