Sedat Peker'den Büyükerşen açıklaması!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Sedat Peker'den Büyükerşen açıklaması!
A
a

Geçtiğimiz hafta Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen'e karşı yapılan saldırı girişimi Türkiye'nin gündemine oturmuştu.

Sütiş Eskişehir
Sedat Peker de, bir gazetecinin yazısındaki gönderme üzerine sosyal medya hesabından Büyükerşen’e saldırı olayı hakkında açıklama yaptı.

İşte Sedat Peker'in o açıklaması:

" Kıymetli dostlarım;
Daha önceki paylaşımlarımda da sıkça değindiğim gibi, toplumumuza karşı yapılan algı çalışmalarını engelleyip, hemen sonrasında da bir adım önlerine geçemezsek, düşmanlarımıza ve onların yerli iş birlikçilerine karşı ayakta kalma şansına asla sahip olamayız.

15 Temmuz'un arefesinde mahkemeye çıkan fetöcü darbecilere, üzerinde ingilizce kahraman yazılı t-shirt giydirerek insanlarımıza hala daha çok güçlüyüz mesajı verme isteklerine karşı, Çengelköy Şehitliğinde 15 Temmuz'un yıldönümünde bir konuşma yaparak hem dışarıdaki fetöcüleri hem de cezaevindeki fetöcüleri, en yakın ağaçlara ve bayrak direklerine asacağız diyerek, yapmaya çalıştıkları algı operasyonunu tam tersine çevirmeyi başarabildiğimizi zannediyorum.

Bu süre zarfında özellikle sessiz kalarak, karın ağrısı olanların dökülmesini bekledim. Yanılmadığım üzere, fetöcü sahte hesaplar dört koldan saldırıya geçtiler. Ancak beni yanıltan bazı gazetecilerin tavrı oldu.

Deniz Zeyrek isimli bir gazeteci, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e yapılan haksız saldırıyı, şahsımın ismini vermeden fetöcülere yaptığım konuşmayı örnek göstererek, şahsıma karşı algı operasyonu yapmaya çalışmıştır.

Kısaca "Sedat Peker bu konuşmaları yapıyor, siz de devlet ve hükümet olarak gereğini yapmıyorsunuz. Bu yüzden de Yılmaz Büyükerşen’e yapılan saldırılar gibi olaylar meydana geliyor." demiş.
Bu gazeteci müsveddesi arkadaşa öncelikle şunu söylemek isterim; Elma ile armut aynı değildir. Her ikisi de aynıymış gibi örnek verirsen, bir algı operasyonunun parçası olduğun kabak gibi ortaya çıkmış olur.
Ben darbecilere karşı ülkemizi yönetenlere ve devletimize dua etmelerini söylüyorum. Eğer amaçlarına ulaşırlarsa yani devletimizi, işlemez hale getirirlerse, onların başına gelecekleri anlatıyorum. (Söz konusu olan vatan.)

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e saldıranların niyeti ise, büfe veya buna benzer yerleri düşük fiyat ile kiralayıp haksız menfaat elde ederek yüksek fiyatla başkalarına kiraya verme istekleriydi. (Söz konusu olan kişisel menfaatleriydi.)

Yaptığınız bir haber sayesinde insanları gözden düşürüp gözaltına aldıramadığınız için çıldırıyorsunuz. Ancak artık alışmanızın zamanı geldi. Senin gibi tuzlu su kurnazı deniz levreklerinin devri artık bitti. Ülkeyi artık siz ve patronlarınız yönetmiyor. Türkiye Cumhuriyeti’nde yaşayan millet, artık yönetime el koymuştur. Devlet görevlileri de bu Yüce Milletin adına devleti yönettiklerinin farkındadırlar.

Yaptıkları haberler ile darbe şartlarının oluşmasına imkân sağlayan gazeteciler için, "ellerinde silah yoktu, silah kullanmadılar bu yüzden gazetecilerin bütün hepsi tutuksuz yargılansın" diye algı çalışması yaparak, zaten ne olduğunu ortaya koymuştun. Şahsıma yapmaya çalıştığın bu algı çalışmasıyla da, nasıl bir tuzlu su kurnazı deniz levreği olduğunu tam olarak ortaya koydun.

BİR UMUTTUR YAŞAMAK
REİS SEDAT PEKER "


İLGİLİ HABERLER:

O işyerleri mühürlendi
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Alparslan bozkurt 17 Kasım 2018 07:27

Bu adam neden popüler olma çabası var devletin böyle adamlara ayar vermesi gerek boş boş konuşup kendini birşey saniyo

1 5 Cevap Yaz
hasan gul 7 Ağustos 2017 00:06

yorma kendini burasi icin degmez.

2 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi