Para bulunamadı Eskişehirspor gençlerle çıkıyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Para bulunamadı Eskişehirspor gençlerle çıkıyor
A
a

Gerekli parayı bulamadığı için  kulüp lisansı alamayan ve yeni transferlerine lisans çıkartamayan Es Es, Giresunspor karşılaşmasından sonra Balıkesirspor maçına da U-21’le çıkmaya hazırlanıyor.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Lisanslar çıkartılamadı
Yeni sezon öncesinde TFF ve FIFA’da yer alan alacaklı dosyalar nedeniyle 52 isimden  muvafakatname almak zorunda olan Eskişehirspor, dün akşam 17.30’a kadar bu imzaları yine toplayamadı. Durum böyle olunca Siyah-Kırmızılılar yeni transferlerine yine lisans çıkartamadı. Lige Giresun deplasmanında U-21 ağırlıklı bir kadro ile başlamak zorunda kalan Es Es, ikinci hafta maçında yarın Balıkesirspor’un karşısında aynı kadroyla sahada olacak.
 
15 milyon ödeme
Sezon başında yaptığı yeni transferler için kulübün önündeki en büyük engel olan 52 dosyadan imza alınabilmesi için 15 Milyon TL’lik bir ödeme yapılması gerekiyordu. Bir miktar kaynak bulan yönetim dün 17.30 itibarıyla yeterli parayı bulamadı.
 
Son tarih 31 Ağustos
Yarın akşam 21.45’te oynanacak Balıkesirspor maçına U-21 ağırlıklı bir kadro ile çıkılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Hatta bunu doğrulayan en büyük etken ise daha önce A Takım’dan gönderilen Mevlüt Çelik ve Ahmet Zeki Barlas’a dün apar topar lisans çıkartılması oldu. Eskişehirspor’un yeni transferlerine lisans çıkartabilmesi için 31 Ağustos’a kadar gerekli olan parayı alacaklı 52 dosyaya yatırıp imza alması gerekiyor. Bu işi çözerse yeni transferlere lisans çıkacak. Ancak 31 Ağustos’a kadar kriz çözülemezse yeni transferler ilk devre forma giyemeyecek. Ayrıca kulübe -3 puan ceza gelecek.
 
“Transfer tahtasını  açamıyoruz”
Başkan Halil Ünal dün akşam saatlerinde yaptığı açıklamada, “Olmuyor, tüm çabamıza rağmen transfer tahtasını açamıyoruz. Üzgünüm. Şuana kadar elimizden geleni yaptık. Son saniyeye kadar da yapmaya devam edeceğiz. Fakat görünen tablo, Balıkesir ve Gençlerbirliği maçına da genç takımla çıkacağız” dedi. Ünal, “Geçtiğimiz gün CHP İl Başkanı Rabia Akman’ın ‘Eskişehirspor kapalı kapılar ardından parayı buldu’ açıklamasında bulundu. Neye istinaden böyle bir açıklama yaptı bilemiyoruz. Maalesef gelebilecek desteklerinde önüne geçmiş oldu. Eskişehirspor’a verilen bu paranın “neye karşılık” olarak verildiğini de biliyoruz’ diyenler utansın.Bir futbol efsanesi kapanma noktasına geldi. Taraftarlarımız ve bizler dışında kimsenin sesi çıkmadı. Sesimizi duyan olmadı” dedi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Osman yılmaz 19 Ağustos 2018 00:03

Eskişehir doğumlu kimse yokmuda Amasya doğumlu birini Eskişehir e il başkanı yaptınız

2 1 Cevap Yaz
Çok yazık 18 Ağustos 2018 17:49

Gurbette olan bir eskişehirli olarak çevremdekilere eskişehirde ülkenin sayılı zenginlerinden bahsederdim. Ama ne yazıkki yanılmışım eskişehirde okadar da zengin yokmuş. Arkadaşlar eskişehirin durumunu sorunca utanıyorum ne diyeceğimi bilemiyorum. Geçen sene -3 puanla başlamıştık,bu sene Gençlerbirliği na ına da u21 ile çıkarsak -9 puanla başlamış olacağız. Amacım gençlerimizi kötülemek değil ancak rekabet edecek kadromuz yok.

1 2 Cevap Yaz
Eskişehirlu 18 Ağustos 2018 13:32

Lütfen ES-ES,le ilgili konularda siyaset yapmayalım. Muhalefetle ne ilgisi var veya iktidarla. Suçlu sadece işbirlikçi,cep doldurmaya, sadece vitrinde boy gösteren Es-Es yöneticilerdir.

4 11 Cevap Yaz
vatandaş 18 Ağustos 2018 13:10

tamam: yöneticiler çok kötü. tamam: belediye yardım yapmak zorunda değil. rabia akman, para bulundu dedi. derhal açıklama yapsın. yardım yapma zorunluluğunuz yok, ama YALAN SÖYLEYEMEZSİNİZ!

1 10 Cevap Yaz
veyis ozsoy. Il makamidan izin alarak o parayi 18 Ağustos 2018 10:57

Kopru basinbasn da toplardim lakin Eskisehirde olmadigim icin o imkanim yok

7 2 Cevap Yaz
Ali Rıza Kule 18 Ağustos 2018 09:45

Anlasİlan o ki Eskişehir deki zengin sanayici is adamları kış uykusunda ve iyi gün dostü ,böylece bu bize şunu kanitliyor:Eskişehirspor dostunu ve düşmanını bu güne kadar bilmemiş ,umarım bundan sonra bilir.52 dosyayi inşallah en kisa zamanda kapatıp gençlerle yolà devam edersiniz.Çünkü yarın öbür gün bugün lisans cikaramadiginiz futbolcularlada aynı duruma düşmenin bence kaçınılmaz.Çünkü böyle giderse onlara da ödeme yapılamayacak. Fifa ya başvurun veya Fenerbahceklubu başkanı Sayın Ali Koç bey le görüşün, belki yardımları olabilir.Allah yardımcınız olsun

3 8 Cevap Yaz
1453 18 Ağustos 2018 08:53

Başından beri olması gereken gençlerle çıkmak zaten, geçen sezon sonu gençler taş gibi oynadı ama böyle basiretsiz başkan olunca hem gençlerin önünü tıkar ,hem geçmiş dönemlerde yaptığı borcu ödemez transfer peşinde koşacam diye, hem de transfer yapar oynatamaz ( transfer yapacağına borç ödemez ) sonra da sağa sola çamur atar , çok yazık.

7 14 Cevap Yaz
es es 18 Ağustos 2018 08:47

bu tip yoneticilerle chp bu hale dustu erman goleti uzaklastiranlar bu bayani getirdiler gibi belediye baskaninin kontenjanindan secimdeki basarisizliklarina bakmiyo bolgede bir bizdik chp o da sayelerinde gitti

5 7 Cevap Yaz
Yasso 18 Ağustos 2018 08:40

Önce borcunu öde sonra transfer yap. Hoşcan ile ikiniz yediniz paraları beraber oreyin borçları aglamayin

9 16 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi