Ahmet Ataç 15 02 2024

Özgür Fetih Demirdaş: Eskişehirspor'u kayyuma bırakmayız!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Özgür Fetih Demirdaş: Eskişehirspor'u kayyuma bırakmayız!
A
a

Eskişehirspor'un önceki yönetiminde İkinci Başkan olarak görev yapan Özgür Fetih Demirdaş: Eskişehirspor için bir süredir çalışma yürütüyoruz, takımı kayyuma bırakmayız

Sütiş Eskişehir
ÖZGÜR FETİH DEMİRDAŞ: TAKIMI KAYYUMA BIRAKMAYIZ!
Eskişehirspor’un önceki yönetiminde ikinci başkan olarak görev yapan Özgür Fetih Demirdaş, zor bir dönemden geçen kulübe karşı kimsenin kayıtsız kalmaması gerektiğini söyledi.
Bir süredir Av. Mustafa Topkaya ile birlikte  çalışma yürüttüklerini söyleyen Demirdaş, “Eskişehir’in en büyük markası Eskişehirsporumuzun, yaşadığı sıkıntılı süreci tüm kamuoyu gibi biz de yakından takip ediyoruz. Çözüm yolları içinde de çeşitli temaslarda bulunduk, bulunmaya da devam ediyoruz. 18 Ocak tarihinde yapılacak olan kongre öncesi  ‘takımın kayyuma kalacak’ endişesini biz de her Eskişehirspor taraftarı gibi içimizde hissediyoruz.” Dedi. 

"PUAN SİLME OLMAZ!"
Demirdaş, kısa vadede yapmak istediklerini de şu şekilde açıkladı:
“Sağlıklı bir yönetim oluşturmak için kolları sıvadık. Av. Mustafa Topkaya ile birlikte Eskişehirspor’a kaynak yaratmak için çalışmalarımızı tamamladık. Hedefimiz ilk etapta puan silmenin önüne geçmek.  Kaptanımız Semih Güler’in takımda kalmasını sağlamak.”

SEMİH GÜLER İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ
Kaptan Semih Güler ile bir telefon görüşmesi yaptığını da dile getiren Demirdaş, “Kendisine bu takımın çok değerli bir parçası olduğunu söyledim. Yaptığı fedakarlığı biliyoruz. Alacaklarını ödeyeceğimizi söyledik. Kendisi de bize bekleyeceğini ifade etti. Kaptanımız sözünün arkasındadır. Taraftarlarımız endişeye kapılmasın” diye konuştu.
 
 
 
Kaynak : Anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Aykut 12 Ocak 2019 11:23

Allah razı olsun yüreklerimizi bir nebze olsun ferahlattınız Özgür bey bu takıma sizin gibi yüreklerini koyacak insanlar lazım...

8 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi