Titanik

Cihan Yıldırım yazdı

10 Ağustos 2017 09:13
A
a
Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Başkanı Sinan Özeçoğlu, “gemiyi yüzdürmeye çalışıyoruz” dedi. Gemi dediği Eskişehirspor… Ben o geminin ‘Titanik’ olduğunu düşünüyorum. Neden mi? Tek bir fark var. Gerçek hikâyede ‘buz dağı’ görülmemişti. Başkan ise buz dağını gördü uyarısını yaptı. Eskişehirspor, batmak üzere, buz dağına çarptı çarpacak… Özeçoğlu yönetimi gemiyi kurtarmak için son bir manevra yapıyor. Eskişehirspor ve Titanik’in benzer yönleri de var… Başkanın uyarısına rağmen Titanik’teki müzisyenler gibi ‘vakit geçirenler’ var. Büyük bir mucize olmazsa sonumuz Titanik gibi olacak. Eskişehirspor ‘ihtişamlı’ bir şekilde batacak!
 
Vaha
CHP Lideri Eskişehir’deki belediyecilik hizmetlerini övmek için yıllardır aynı benzetmeyi kullanıyor. Eskişehir çölde vaha gibi… Kılıçdaroğlu’na buradan seslenmek istiyorum.
  • Sayın Kılıçdaroğlu, Eskişehir’i tanımlayacak başka bir benzetme bulmanın zamanı gelmede mi?
  • Artık CHP’liler için bile anlam ifade etmeyen şu vaha benzetmesini değiştirseniz nasıl olur?
  • En azından şu vaha’nın içini biraz doldursanız
  • Ya da şu vaha’yı detaylı bir şekilde anlatsanız
  • Büyükerşen’e saldırı olayı sonrasında veya Tepebaşı’nın örnek bir çalışmasının ardından da “Eskişehir vaha gibi” demek biraz sıkıntılı değil mi?
 
Odunpazarı’ndan disipline verilen var mı?
CHP’yi karıştıran ‘disiplin olayını’ sormak Kazım Kurt’u aradım. Kurt, Sinan Özkar’ın hamlesi için “Genel Merkez’in talimatı” dedi. Haberi internet sitemizde paylaştım. 37 saniye sonra arayan bir CHP’li dostum “Odunpazarı’nda herkes sandıkta durmuş mu? Sandığa gitmeyen olmamış mı? Odunpazarı’ndan bu gerekçeyle disipline verilen var mı” dedi. Elbette sorunun muhatabı ben değilim ama muhataplarına iletebilirim.
 
Yardım edenleri duyurmak
Eskişehirspor’a yardım edenler var. Cemalettin Sarar loca aldı ve reklam verdi. Yılmaz Sezer, alt yapı giderlerini üstlendi. Sağlık-Sen, İstanbul deplasman giderlerini karşılama sözü verdi. Eczacı Odası Başkanı Yücel Yenilmez, önceki sezonlarda olduğu takımın ihtiyaç duyduğu ilaçları karşılayacak. Zor dönemde takıma sahip çıktılar. Kim ne yapmadı yerine yardım edenleri yazmak, taşın altına elini koyanları duyurmak daha iyi olacak.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
kenan 10 Ağustos 2017 16:32

Arif bey eses konusunda ali eldem dahil OSB deki fabrikaları şehir içindeki tüccarları yarıştıralım.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi