Temmuz ayı burç yorumları - 1

İki Tutulma ve bir de araya Merkür Retrosunu misafir eden Temmuz ayı çok yoğun ve gündemli geçecek. Burç yorumlarını okurken yükselen burcunuzu da baz almayı unutmayın

9 Temmuz 2019 08:51
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
İki Tutulma ve bir de araya Merkür Retrosunu misafir eden Temmuz ayı çok yoğun ve gündemli geçecek. Burç yorumlarını okurken yükselen burcunuzu da baz almayı unutmayın. Yüksek benliğinize hizmet etmeyen her şey sizden kopmaya başlayacaktır. İsyan etmeden önce daha derinden bakın ve evrenin sizi bu süreçte arındırmak istediğini hatırlayın. 

Koç (21 Mart - 20 Nisan) Bu ay ev, aile ve kişisel güvenliğiniz gündemdedir. Entelektüel ve zihinsel arayışlar içerisinde olacaksınız.. İç gözlem direktörünüz  fazla mesai yapıyor ve yüzleşmeler artıyor.  Öylesine meşgul hissedeceksiniz ki başkalarının ihtiyaçlarına biraz duyarsız olabileceksiniz. Hayatınızda büyük değişiklikler oluyor, bu yüzden sabırsızlığın stresine kapılmayın, akışta kalın. Eğer yalnızsanız romantik bir ilişki kapıyı çalabilir. Kendinize özgü bu ay hissedeceğiniz ekstra enerjiyi, benzersiz, zekice kurgulanmış bir şey , bir iş yaratmak için kullanmaya devam edin.  

Boğa ;  İletişimin her yönünü kullanın. Konusun olmuyorsa yazın, olmuyorsa çizin. Bir şekilde kendinizi  ifade edin.  Varoluşunuzu daha iyi hale getirmek için , daha derin bilgi edinmek için oldukça zaman harcadınız şimdi bu emeğin karşılığını alma vaktidir. Aile üyeleriyle yüzleşmeye dikkat edin. Kararlı bir duruş ve doğru adımlar için Toprak 
enerjisini kullanın. Topaklanın, toprak ile irtibatta kalın. Ev tadilatları veya yeni bir eve taşınmak için 26 Temmuza kadar harekete geçin. (Merkür retro geliyor) Sosyal yaşamınız, arkadaşlarınız, çevreniz değişebilir. 

İkizler (21 Mayıs - 21 Haziran) Finansal durumunuz / kişisel değerleriniz değişiyor. Zaten sizde bir süredir servet, mülk ve kendi öz değerlerinize  odaklanmış haldeydiniz . Sizin için gerçekten önemli olan ne? Sorun bunu kendinize. Günlük ortamınızdaki iletişim önemli ölçüde artacaktır. Bu zaten sizin doğuştan gelen yeteneklerinizden biri!  Bu ay sözlerinizin gücünün yıkıcı bir silah haline gelmediğinden emin olun. Venüs sizin alanınızda. Hala daha yakışıklı, daha güzel, sempatik, arkadaş canlısı ve çekicisiniz. 

Yengeç  (21 Haziran - 22 Temmuz) Doğum gününüz kutlu olsun Sevgili Yengeçler. Yeni astrolojik yılınız, Satürn’ün hala eksiklik ve zayıflıklarla başa çıkabilmek için dürüst öz değerlendirmeyi yapmayı öğrenmenizi sağlar. Ortaklık / ilişki sorunları bu ay, yaşamda en çok neye değer verdiğinizi sorgulatır - maddi, entelektüel ve ruhsal olarak sizi etkileyecek gelişmelere dikkat edin. Para veya mülkle ilgili başkalarıyla gerilim yaşanabilir. Sevdiklerinize özen göstermelisiniz. Hayırsever faaliyetler ruh gelişiminizi teşvik eder. Ayın sonuna doğru duy
gusal deneyimleriniz normalden daha yoğun etki gösterebilir. 

Aslan (22 Temmuz - 22 Ağustos) Sevgili Aslanlar sisin içindeymiş gibi hissediyor musunuz? Her şey ne kadar da belirsiz değil mi ? Ay ortalarında netleşmeye başlar. O zaman geldiğinde iletişim kuracak çok gündeminiz  olacak. Mars 17 Ağustos’a kadar alanınızdan geçmeye devam ederken, bu ekstra enerji patlamasından yararlanın. Fakat yine de çok yüksek sesle kükrememeye dikkat edin! Bu ay gruplarla ve arkadaşlarla yapılan aktiviteler artar. Sosyal yaşam artar - davetler çok sayıda olabilir. Kadınlarla etkileşim sık sık ortaya çıkabilir. Birçoğunuz hala maneviyatınız üzerinde çalışıyor ve kendinizi olduğunuz gibi kabul etmeyi öğreniyorsunuz. 

Başak (22 Ağustos - 22 Eylül) Bu ay ilişki kurduğunuz insanlar kendinizin bir yansımasıdır. Gökyüzü sizden bazı kişiler ile ilgili hala sizi hak edip etmediklerini veya devam etmeniz gerekip gerekmediğini düşünmenizi  istiyor.. Nihai yaşam vizyonunuz hala yeniden yapılandırılıyor. Meditasyon, zihninizi daha yüksek vizyonlara açmanıza yardımcı olur ve aşınması zor olan keskinliği sakinleştirir. Söylenmesi gereken her şeyi söyleyin. Konuşulmamış şeyler  - sır saklamak - bu ay size karşı gündem oluşturabilir. İş dünyasında ve meslek hayatında olumlu koşullar ortaya çıkar. 

DEVAMI YARIN


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi