Ligden çekilme tehlikesi! Murat Diri açıkladı...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ligden çekilme tehlikesi! Murat Diri açıkladı...
A
a

Yaşanan maddi sıkıntılar nedeniyle Eskişehirspor U-21 Takımı’nın ligden çekilmesi gündeme geldi. İcra Kurulu üyesi Murat Diri, ES TV’de katıldığı 90+3 programında “U-21 Takımımızın maçlara çıkartılmama durumu var. Çünkü maddi olarak böyle bir gücümüz yok” dedi.

Sütiş Eskişehir
Tarihinin en kötü dönemlerinden birini geçiren ve zaman zaman temel gıda malzemesi temin etmek için dahi para bulamayan Eskişehirspor Kulübü’nde U-21 Takımı’nın ligden çekilme durumu gündeme geldi. Maddi açıdan bitik olan kulüpte, altyapı takımlarının deplasman masrafları, yeni oluşturulan İcra Kurulu’nun belini büküyor. İcra Kurulu üyesi Murat Diri, ES TV’de yayınlanan 90+3 programına konuk olarak Es Es U-21 Takımı’nın maçlara çıkmama durumunun olduğunu belirtti.

Murat Diri, yaptığı konuşmada, “U-21 Takımımızın maçlara çıkartılmama durumu var. Çünkü maddi olarak böyle bir gücümüz yok. Zaten şuan A Takımda oynayan arkadaşların hepsi normalde U-21 oyuncusu. Sezon sonuna kadar maç oynamama ihtimalleri var. Belki cezasını ödeyeceğiz ama zaten bunu federasyona ödeyeceğiz. Bir gün öderiz. Ama şu an onları Elazığ’a götürecek bile paramız yok. 5 oradan 10 buradan Elazığ deplasmanına A Takımı götürmeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
SERDAR ÇELİK 7 Kasım 2018 10:53

boş konuşmuşşsun diri.

2 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi