Kütahyalı Başkan'a ilk tepki Özkar'dan

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kütahyalı Başkan'a ilk tepki Özkar'dan
A
a

AK Parti Kütahya İl Başkanı’nın Eskişehir hakkında söylediği sözlere ilk tepki CHP İl Başkanı Sinan Özkar’dan geldi.

Sütiş Eskişehir
Özkar, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Kütahya’yı temsil etmiyorsun. Ağzından küfür akıyor. Eskişehir ve Eskişehir’in temsil ettiği değerler seni ürkütüyor, ürk zaten. Kütahyalılara ve Eskişehirlilere ettiğin hakaret, senin ve senin temsil ettiğin zihniyetin sona yaklaştığını gösteriyor” ifadelerine yer verdi.
 

AK Parti Kütahya İl Başkanı ne demişti!

Eskişehir teşkilatı bize özeniyor
“Tarih, kültür ve medeniyet şehri... Sakin şehir, kimlikli şehir olması yolunda hareket ediyoruz. Arkadaşlarıma soruyorum; neyi eksik buluyorsunuz? Mesela ben Eskişehir’e gittiğimde teşkilattaki arkadaşlarımız da Kütahya’ya özeniyorlar. Ayıp olmasa söyleyeyim yani... Kütahya’nın çapkınları Eskişehir’e gidiyorsa varsın gitsin. Eğer kasıt buysa... Olur mu yani böyle bir şey?”
 

Kütahyalı başkandan Eskişehir'e şok sözler!


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Hasan YÜKSEL 9 Nisan 2018 13:30

Kütahya görmek istemediğim bir şehir o pis ağzınla Eskişehir ve Eskişehirlilere salyalarını akıtamazsın. Sen ve senin zihnhiyetinin aklı fikri uçkurunda hal böyle olunca da o pis ağzından salyalar akıyor. Unutma ki her söz sahibine aittir ve kendisini ilgilendirir ve kendisini tarif eder. O lafı Kütahyalılara değilde direk olarak sana iade ediyorum.

0 4 Cevap Yaz
Fenasi 9 Nisan 2018 12:17

Ağzına sağlık Başkan. Bakalım diğer parti başkanları ne tepki verecek. Yaşasın halkların kardeşliği.

2 3 Cevap Yaz
ali 9 Nisan 2018 11:00

sen kimsin sen cok temiz adammısın senin agzından guzel laflarmı dokuluyor sen ve sizin partinin AGZI BOZUK herhese saldırırsıınız sadece senden olana agzınızı acmazsınız seni unutmadık şehit cenazesi geldi tivit atıp milleti galyana gertirmek isteyen bir adamın bunları soylemesi boşdur

7 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi