HER YÖNÜYLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç HER YÖNÜYLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ
A
a

Bozüyük Belediyesi ve Acıbadem Eskişehir Hastanesi iş birliğiyle düzenlenen “Her Yönüyle Tüp Bebek Tedavisi" konulu sağlık söyleşisinde katılımcılara tüp bebek uygulamaları, son tedavi yöntemleri ve güncel gelişmeler hakkında bilgi verildi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde yapılan “Her Yönüyle Tüp Bebek Tedavisi” konulu sağlık söyleşisine Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, eşi Emine Bakıcı ve vatandaşlar katıldı. Gelişen tıbbın sağladığı tedavi yöntemi olan ve birçok ailenin çocuk sahibi olmasına olanak sağlayan tüp bebek uygulaması hakkında merak edilenlerin anlatıldığı programda konuşmacı olarak Op. Dr. Fatih Öğüç yer aldı. Op. Dr. Öğüç doğal yollarla çocuk sahibi olamayan çiftler için tüp bebek yöntemleri ve güncel tedavi teknikleri konusunda katılımcılara aydınlatıcı bilgiler verdi.
Bu yola başvurmak isteyen çiftlerin yaş faktörüne dikkat etmeleri gerektiğini, erken yaştaki kadınlarda gebelik şansının daha yüksek olduğunu söyleyen Op. Dr. Öğüç, tüp bebek yönteminde her vakaya göre farklı uygulama yapıldığını söyledi. Programın sonunda katılımcılar arasında yapılan çekilişle bir kişi ücretsiz tüp bebek tedavisi kazandı. Programa ayrıca iki yıl önce verilen tüp bebek seminerinde çekilişle ücretsiz tüp bebek tedavisi kazanan çiftin dünyaya gelen ikiz bebekleri de konuk oldu. Sevimlilikleri ile dikkatleri üzerlerine çeken ikizlere Başkan Bakıcı’nın eşi Emine Bakıcı çeşitli hediyeler verdi. Çekilişin ardından söz alan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Op. Dr. Fatih Öğüç’e düzenledikleri program için teşekkür ederek plaket takdim etti. Başkan Bakıcı konuşmasında önemli olanın çocuk özlemi yaşayan çiftlerin bu özlemini giderebilmek olduğunu belirterek, Bozüyük’teki iş adamlarından bu şekilde çocuk sahibi olmak isteyen ailelere yardımcı olmalarını istedi.
Kaynak : İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi