Gaziantespor ve Eskişehirspor U21 maçı iptal!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Gaziantespor ve Eskişehirspor U21 maçı iptal!
A
a

Eskişehirspor'un bugün saat 15.00'te deplasmanda karşılaşacağı Gaziantepsporlu oyuncuların maça çıkıp çıkmayacağı herkesin cevabını aradığı soru.

Sütiş Eskişehir
Bu arada çok sıcak bir gelişme yaşandı

Yaklaşık bir saat önce Gaziantepspor U21 ile Eskişehirspor U21 takımları arasında oynanması gereken maç hakem kararıyla iptal edildi.

Maçın iptal kararını veren hakemin gerekçesi ise Gaziantep Celal Doğan tesislerindeki sahanın, maaşlarını alamayan personel tarafından maça hazır hale getirilmemesi gösterildi.

Stadın çizgilerinin çizilmediği, kale ağlarının takılmadığı, korner bayraklarının hazırlanmadığı gibi maddeler maçın iptal edilmesi için yeterli oldu.


Peki Gaziantepspor - Eskişehirspor maçı oynanacak mı?

Öte yandan saat 15.00'te başlaması gereken Gaziantepspor - Eskişehirsor maçında ev sahibi oyuncuların maça çıkmamaları veya çıksalar dahi kanuni hükümlerin yerine getirilmediği gerekçesi ile oynamalarına müsade edilemeyeceği de son dakika gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Ev sahibi takım Gaziantepspor maça çıkmadığı taktirde TFF'nin çarşamba günü toplanacak olan yönetim kurulunda karara bağlanacak ve konuk ekip Eskişehirspor hükmen galip sayılacak.

anadolugazetesi.com olarak gelişmeleri takip ediyoruz...
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
mehmet kılınç 21 Nisan 2018 14:52

ESES Bu sene düşmeyecek . . . . .

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi