Eskişehirspor yönetimi Fuat Çapa'nın yerine kimleri düşünüyor?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor yönetimi Fuat Çapa'nın yerine kimleri düşünüyor?
A
a

Eskişehirspor yönetimi bir yandan transfer yasağını kaldırmak isterken bir yandan da elindeki kadroyu korumak istiyor. Teknik direktör konusunda da Fuat Çapa ile anlaşamama olasılığına göre alternatif isimlerle görüşüyorlar.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor yönetimi yeni sezon öncesi yoğun mesaisine devam ediyor. Yönetim önceliğini mevcut kadroya vermiş durumda. Mevcut kadroda alacağı bulunan futbolculara ödeme yapıldıktan sonra teknik direktör konusunu çözüme kavuşturacak.

2019-2020 için geri sayıma geçen Eskişehirspor yönetimi mevcut kadroyu korumak için yoğun bir mesai içine girdi. Alacağı bulunan futbolcuların boşa çıkmaması için yoğun bir uğraş veren Es Es yönetimi ödeme yapmak için kaynak oluşturmaya çalışıyor Jesse Sekidika, İbrahim Sissoko, Kamal Issah gibi oyuncuları elinde tutmak isteyen yönetim mevcut kadronun bozulmamasını istiyor.

Ayrıca sözleşmesi sona eren futbolcular Bedirhan Altunbaş ve Halil İbrahim Öner ile görüşme halinde olan yönetim bu iki futbolcuya da hafta içinde imza attırmayı hedefliyor. Her iki oyuncunun da Es Es ile sözleşme yenilemeye sıcak baktığı öğrenildi. Siyah Kırmızılı yönetim ayrıca alacağı bulunan yerli futbolcular ile masaya oturup alacakları konusunda pazarlık haline girecek.

Fuat Çapa olmazsa...

Yönetim mevcut kadroyu korumak için bir yandan yoğun bir mesai içine girerken bir diğer yandan ise teknik direktör konusunu da bir sonuca bağlamak istiyor. Fuat Çapa’ya öncelik veren yönetim, deneyimli teknik adamla anlaşılmaması üzerine diğer adaylar ile görüşmeler yapacak. Listede Osman Özköylü, Mehmet Altıparmak, İlhan Palut ve Erkan Sözeri yer alıyor.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Kadir 9 Haziran 2019 21:37

Osman Özköylü iyi insan ama EsEs için doku uyuşmaz

0 1 Cevap Yaz
Cunryt 9 Haziran 2019 20:54

Osman ozkoylu büyük hata olur başarılı değil

1 1 Cevap Yaz
pompeo 9 Haziran 2019 19:25

Getirin Serol Hocayi .... düsersek onunla düselim ...

0 0 Cevap Yaz
Osman olmaz 9 Haziran 2019 16:52

Osman ı getirmeyin sakın

1 1 Cevap Yaz
Selçuk Kaya 9 Haziran 2019 14:47

Macera aramayın beyler

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi