Eskişehirspor'un Balıkesirspor karşısındaki avantajı...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un Balıkesirspor karşısındaki avantajı...
A
a

TFF 1. Lig’de 16’ncı hafta bugün oynanacak Adana Demirspor-Ümraniyespor karşılaşmasıyla başlayacak. Ligde Eskişehirspor ise yarın sahasında Balıkesirspor’u ağırlayacak. Kırmızı Şimşekler, rakibini mağlup ederek alt sıralardan kurtulma adına umutlarını sürdürmek istiyor. Balıkesir'in gol sıkıntısı ise Eskişehirspor için büyük avantaj.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri: Geçtiğimiz hafta deplasmanda İstanbulspor’a tek golle mağlup olan ve bu karşılaşmada hakemin hatalı kararı nedeniyle penaltısı verilmeyen Eskişehirspor, yarın Ekol Hastanesi Balıkesirspor’u ağırlayacak. Küme düşme hattından kurtulma adına umutlarını sürdürmek isteyen Eskişehirspor, yarınki karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak zorunda. Saat 16.30’da başlayacak olan mücadelede Es Es’in en büyük gücü kuşkusuz taraftarı olacak.

6 haftadır gol atamıyorlar

Eskişehirspor’un yarınki rakibi Ekol Hastanesi Balıkesirspor, ligde 9’uncu sırada yer alıyor. 20 puanı bulunan Kırmızı-Beyazlı ekip şu sıralar gol sorunu yaşıyor. Geçen hafta evinde ağırladığı Akhisar Belediyespor’la 0-0 berabere kalan Balkes’te, gol ayakları 6 haftadır suskun. Balıkesirspor son 6 haftada 4 maçını 0-0 berabere tamamlarken 2 maçında da 1-0 yenildi. KırmızıBeyazlı ekipte ayrıca deneyimli oyuncu Glumac, Eskişehirspor’a karşı forma giyemeyecek.
 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Selçuk Kaya 20 Aralık 2019 22:55

Hafife almayın derim.Kalecileri yandan gelen ortalarda iyi değil.Teke tek yakalamak lazım defansi.Biz kontra yapalım hücumu.Geride basalim

0 0 Cevap Yaz
Eskies 20 Aralık 2019 22:18

Geçen sene Balıkesir'de EsEs kümeye tezahüratlarını unutmadık

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi