Eskişehirspor teknik direktör Yalçın Koşukavak ile anlaştı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor teknik direktör Yalçın Koşukavak ile anlaştı
A
a

Eskişehirspor’da yeni teknik direktör belli oluyor. Siyah Kırmızılı yönetim İstanbul’dan ayrılan 45 yaşındaki teknik adam Yalçın Koşukavak ile prensipte anlaşma sağladığı öğrenildi. 2015 yılından itibaren İstanbulspor’un başarısı için ter döken Koşukavak’ın altyapıya ve genç oyunculara önem vermesiyle tanınıyor. 

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor'da Yalçın Koşukavak sesleri

Eskişehirspor’un yeni sezon ve gelecek planlamasına uygun olması nedeniyle Koşukavak’ın ismi ön plana çıktı. İstanbulspor’da 114 maçta 1.77 puan ortalaması tutturan Yalçın Koşukavak’ın altyapılara ve genç futbolculara önem verdiği biliyor. Teknik direktör arayan Gaziantep Gazişehir takımının da Yalçın Koşukavak’ın peşinden koştuğu öğrenildi. Ancak Koşukavak’ın tercihini Es Es’ten yana kullanacağı sızan bilgiler arasında. 

Prensipte anlaşıldı 

Siyah Kırmızılı yönetimin İstanbulspor’dan istifa eden Teknik Direktör Yalçın Koşukavak ile görüştüğü ortaya çıktı. Ortak liste yapan Erdal Şahbaz ve İsmail Ilgaz’ın, İstanbulspor’da bu sezon başarılı işlere imza atan 45 yaşındaki teknik adamla prensipte anlaşma sağladığı öğrenildi. 

Kapsal’ın yanında başladı

45 yaşındaki Koşukavak, teknik direktörlük kariyerine Reha Kapsal’ın yanında başladı. 2005-2007 yılında Göztepe, 2009’da Karşıyaka, 2010’da ise Manisaspor’da Reha Kapsal’ın yardımcılığını yapan Koşukavak 2013 yılında Bursa Nilüfer’de teknik direktörlük kariyerine başladı. 2014’te Şanlıurfa’da yardımcı antrenör olan Koşukavak, 2015’te Altay teknik direktörlüğe geri döndü. Aynı yıl Altay’dan ayrılan Koşukavak İstanbulspor’un başına geçmişti.

Ahmet Deniz Canoruç / Anadolu Gazetesi

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Gazisehir Gaziantepspor 7 Haziran 2018 22:23

Gazisehir dururken Eskişehir'e mi gelir 😀

0 0 Cevap Yaz
Ali Kemal 5 Haziran 2018 01:34

saçmalamayın..ne Yalçın Koşukavak'ın ve ne de yardımcılığını yaptığı Reha Kapsal’ın isimlerini bilen duyan bile yok.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi