Eskişehirspor Karagümrük maçı ne zaman, hangi kanalda?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor Karagümrük maçı ne zaman, hangi kanalda?
A
a

Eskişehirspor TFF 1. Ligin 7. haftasında İstanbul ekiplerinden Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek. Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenebilecek sorularının cevabı haberimizde.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor aldığı puan silme cezaları ve sahada aldığı kötü sonuçlarla ligin son sırasında yer alıyor. TFF 1. Ligin 7. haftasına girilirken alınan son 3 puan silme cezası TFF tarafından puan tablosuna eklenmediği halde hala -2 puanda olan Es Es kötü durumdan kurtulmanın yollarını arıyor.

Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Eskişehirspor TFF 1. Ligin 7. haftasında 5 Ekim Cumartesi günü saat 16.30'da Fatih Karagümrük ile Yeni Eskişehir Atatürk Stadından karşı karşıya gelecek. Cumartesi günü oynayacağı Karagümrük maçı hazırlıklarını Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde sürdüren Eskişehirspor’da Teknik Direktör Coşkun Demirbakan çalışmalardan memnun. Karagümrük’ü gözüne kestiren ekip, Demirbakan yönetiminde dün de yaklaşık 90 dakika süren bir çalışma yaptı. Antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Topla koşu ve kuvvet çalışmasının ardından çeyrek sahada gerçekleşen çift kale oyun ile son buldu.

Eskişehirspor Karagümrük maçı hangi kanalda?

Eskişehirspor'un sahasından çıkış aradığı Karagümrük maçı cumartesi günü saat 16.30'da Beinsport Max 1 HD kanalından canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı televizyondan canlı olarak izleme şansı olmayan taraftarlar için Anadolu Gazetesi internet sayfasında karşılaşmanın dakika dakika canlı anlatımı yer alacak. Eskişehirspor Karagümrük maçını canlı yayın takip etmek için www.anadolugazetesi.com adresimizi takip etmeyi unutmayın.

Eskişehirspor maçını Kutluhan Bilgiç yönetecek

TFF 1. Lig’in 7’nci haftasında oynanacak karşılaşmaları yönetecek hakemler belli oldu. Merkez Hakem Kurulu’nun açıklamasına göre 5 Ekim Cumartesi günü saat 16.30’da Eskişehirspor ile Fatih Karagümrük arasında oynanacak zorlu maçta Kutluhan Bilgiç düdük çalacak. Bilgiç’in yardımcılıklarını ise Cemal Alpay, Gökmen Baltacı ve Hüseyin Gökberk Arslan yapacak
Kaynak : www.anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi