Eskişehirspor-Denizlispor maçı hangi kanalda saat kaçta!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor-Denizlispor maçı hangi kanalda saat kaçta!
A
a

Eskişehirspor - Elazığspor maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? Cevabını haberimizin içerisinden öğrenebilirsiniz...

Sütiş Eskişehir
Ligin 3. haftasında TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor Denizlispor’u konuk ediyor. Ligin ilk iki haftasında galibiyet çıkaramamanın üzüntüsünü yaşayan Şimşekler bu kez hanesine 3 puanı yazdırmak için çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Eskişehirspor'un ev sahibi olacağı karşılaşmayı canlı izlemek isteyenler, Eskişehirspor - Denizlispor maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta sorusuna yanıt arıyor.

Süper Lig hedefiyle sezona başlayan Es Es bu sezon bu hedefine ulaşmak istiyor.

Taraftar maça alınmayacak

Mücadele saat 20.00’de başlayacak ve Es Es taraftarları cezalı olduğu için bu maça alınmayacak.

Eskişehirspor-Denizlispor maçı hangi kanalda saat kaçta!

Karşılaşma 26 Ağustos Cumartesi (yarın) akşamı saat 20.00'de Yeni Eskişehir Stadyumu'nda oynanacak. Eskişehirspor-Denizlispor maçı beiN Sports Max 2 kanalından canlı olarak izlenecek.

Düdük Abay'da
Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre kritik mücadelede Süleyman Abay düdük çalacak. Abay’ın yardımcılıklarını ise Orkun Aktaş ve Mehmet Yıldırım yapacak.

SERGEN YALÇIN: EKSİKLERİMİZİ GİDERECEĞİZ
TFF 1. Lig'in ikinci haftasında Elazığspor'a 2-1 mağlup olan Eskişehirspor'un teknik patronu Sergen Yalçın, "Oynadığımız futbolun karşılığı galibiyet gibi görünmüyordu." dedi. Mağlup olmaktan duyduğu üzüntüyü dile getiren Yalçın: “Beklentinin çok altında bir oyun sahaya yansıttıklarını anlatan Yalçın, "Kazanmayı bekliyorduk. Geçen haftaya göre daha iyi oyun bekliyorduk. Beklediğimiz hiçbir şeyi sahaya yansıtamadık. Daha fazla çalışıp, eksiklerimizi gidereceğiz" diye konuştu. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi