Eskişehirspor'da Yılmaz Vural maça damga vurdu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da Yılmaz Vural maça damga vurdu!
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural Samsunspor maçındaki görüntüsüyle sosyal medyayı salladı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor, Spor Toto 1. Lig'in 31. haftasnda ligde kalma yolundaki önemli rakiplerinden Samsunspor'u konuk etti. Zorlu geçmesi beklenen maçı 5-0 gibi rahat bir skorla kazanan Eskişehirspor altın değerinde 3 puanı hanesine yazdırdı. Eskişehirspor'un müthiş galibiyeti kadar Eskişehirspor Teknik Direktörü  Yılmaz Vural da maç sonunda çok konuşulanlar arasına girdi. 

Eskişehirspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, renkli kişiliği ile Samsunspor maçında yine kendinden söz ettirmeyi bildi. Maçın 41. dakikasında Eskişehirspor 3-0 öndeyken ortam bir anda gerildi. Semih Güler ile Samed arasında yaşanan sürtüşme büyüdü ve nerdeyse kavga dönüşüyordu. İşte tam bu anda pozisyonu gören Eskişehirspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural yedek kulübesinden koşarak olay yerine geldi ve Semih'i tutup kavgayı ayırmaya çalıştı. Yılmaz Vural, klasikleşen ve herkes tarafından çok sevilen bu babacan hareketlerine bir yenisini daha eklemiş oldu. Vural'ın bu ilginç görüntüsü henüz maç oynanırken sosyal medyada hızla yayılmaya başladı ve Twitter'da TT oldu.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, maçın sonlarına doğru oyundan aldığı ve galibiyette büyük payı olan oyuncuları Dorukhan Toköz ve Aykut Aygün'ü kenarda kucaklayarak tebrik etmesi de yine maçın ilginç anlarından biri oldu.

Yılmaz Vural maçtan sonra yaptığı basın açıklamasında ise "Eskişehirspor camiasının sevgisinin kazanmak bizim için her şeyden daha önemli, her şeyden daha kutsal." dedi.

Eskişehirspor, Samsunspor maçının önemli anları

Eskişehirspor Samsunspor maçından fotoğraflar

Kaynak : www.anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mehmet Sert 16 Nisan 2018 03:57

futbolcunun boğazını sıkmak ta nedir Yılmaz hoca bırak bu artistik hareketleri yapmacık oluyorsun şov yapıyorsun.

5 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi