Eskişehirspor'da şimdi de o isim kapıya dayandı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da şimdi de o isim kapıya dayandı!
A
a

Eskişehirspor yine puan silme cezasıyla karşı karşıya kaldı. Bu sefer de 2016 yılında Shakhtar Donetsk'ten kiralanan Vladyslav Kulach krizi patlak verdi. 

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'un çilesi bitmiyor. Geçtiğimiz hafta De Federico’dan gelecek 6 puan silme cezasının önüne geçen Eskişehirspor yönetimi şimdi de Kulach krizi ile uğraşıyor. Yönetimin 3 Ocak’a kadar Ukraynalı futbolcuya ödeme yapması gerekiyor. Eğer ödeme yapılmaz ise puan silme cezası gelecek.

Matias De Federico krizini çözen Eskişehirspor yönetiminin şimdi de karşısına Vladyslav Kulach problemi çıktı. 2015-2016 sezonunun devre arasından Shakhtar Donetsk'ten 6 aylığına kiralanan ve 4 lig, 2 Türkiye kupası maçında oynayıp bu maçlarda da sadece 2 asisti bulunan hücum oyuncusu birçok maçta kadroya dahi girememişti.

​Ağustos 2018’de 100 bin dolar ödenen Ukraynalının kalan 54 bin dolarlık alacağı yapılandırılmıştı. Geçen 4 aylık zaman diliminde futbolcuya ödeme yapılmayınca Menajeri Doğan Ercan’a talimat veren Kulach, 3 Ocak’a kadar parasının ödenmesini istedi. Aksi takdirde avukatları devreye sokup 6 puan silme cezasını gönderebileceği gelen haberler arasında.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi