Eskişehirspor'da Kaan Ay ve Osman Taş'tan dostluk fotoğrafı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da Kaan Ay ve Osman Taş'tan dostluk fotoğrafı
A
a

Eskişehirspor Başkanı Kaan Ay ve Başkanvekili Osman Taş arasında yaşanan kriz tatlıya bağlandı. İkili geçtiğimiz gün bir araya geldi ve görüşme yaptı. Ay ve Taş’ın yan yana çektiği fotoğraftan buzların eridiği oldukça belliydi. 

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor kulübü Başkanı Kaan Ay ve ikinci başkan Osman Taş arasındaki kriz şuan için bitmiş gibi görünüyor. Geçtiğimiz ay her ikili arasında büyük kriz yaşanmış ve bu kriz ise Afyonspor maçından sonra patlak vermişti. Başkanvekili Osman Taş, Afyonspor maçı sonrası Eskişehirspor’da kongre olması takdirde aday olabileceğini açıkladı. 

Bir araya geldiler

Başkan Kaan Ay ve Osman Taş geçtiğimiz akşam bir araya geldi. Görüşmeler hakkında bilgi veren Başkan Ay, “Yurt dışında olmam nedeniyle gündemi yakından takip edemedim. Gelen telefonlar ve medyadan takip ettiklerimle yetinmedim ve sayın Osman taş ile bire bir görüştüm. Kendisi her zaman olduğu gibi bundan sonra da maddi ve manevi her zaman Eskişehirspor’un yanında olacağı mesajını verdi. Göreve devam etmemi istedi” DEDİ. 

Adaylığını değerlendirdi

Osman Taş’ın başkan adaylığı hakkında da konuşan Eskişehirspor Kulüp Başkanı Kaan Ay, “Osman Taş başkanlık için adının geçmesini de değerlendirdi. Benim görevi bırakmam halinde böyle bir düşüncesinin olduğunu aktardı. Fakat göreve devam etmem içinde her türlü desteği vermeye hazır olduğunu söyledi. Kendisine desteği için teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç / Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Halil Ünal 8 Mayıs 2019 13:56

Kaan Ay yanına vatan haini Kadir Mısırlıoğlu nun ardından ağıt yakan Gökhan Yıldırımı da al ve birlikte Eskişehirsporun yakasından düşün

0 1 Cevap Yaz
Billy 8 Mayıs 2019 12:25

Başkan sen otur oturduğun yerde; Köksal ile kazan kaldıranları gönder yeterli...

2 1 Cevap Yaz
serhat 8 Mayıs 2019 08:10

Şimdi işbaşı zamanı. Hadi.

0 4 Cevap Yaz
Eses 7 Mayıs 2019 23:57

Krizlerden nemalanan Murat diri kriz bitti simdi ne yapacan kaldin ortalikta

2 5 Cevap Yaz
bilek26 7 Mayıs 2019 22:57

güzel görüntü.

1 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi