Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor’da başkanlık seçimine saatler kala...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor’da başkanlık seçimine saatler kala...
A
a

Eskişehirspor’da yaşanan kaosa son verecek, güçlü ve güvenilir yönetime imkan tanıyacak olan Olağanüstü Seçimli Genel Kurul çoğunluk aranmaksızın yarın gerçekleştirilecek. Merakla beklenen kongre Anemon Otel’de saat 14.00’de başlayacak.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'da geçtiğimiz hafta sonu yapılması gereken genel kurul çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle yapılamamıştı. 999 olan delege sayısı Hikmet Erol ve Şenol Ilgaz vefat etmesiyle 997’ye düştü. Adanan Sevim ve Sebahattin Tetik gibi isimler başkanlık sürecinde konuşulsa da somut adımlar atılamayınca bir noktada hep tıkanıldı. Camianın ortak kararı olan Sinan Özeçoğlu da destek konusunda istediği birlikteliği şehirde yine göremedi. Genel Kurula 1 gün kala belirsizlikler devam ederken, mevcut başkan Osman Taş’ı liste hazırlığı içinde olduğu gelen haberler arasında.

Kimse aday olmazsa...

Öte yandan yarın yapılması planlanan genel kurulda resmi bir aday çıkmazsa oluşacak olan divan kurulu seçim maddesini bir kaç güne öteleyebilir. Liste çıkarsa seçim yapılabilir. 196 Milyona ulaşan borç, puan silme ve transfer yasaklarıyla iç içe yaşayan Es Es belkide yarın tarihi genel kurullarından birisini daha yapmış olacak. Öte yandan eski başkanlardan Aydın Begiter ve Halil Ünal'ın da kulübün ortada kalmaması adına çalışmalar yaptıkları, aday olma gibi bir fikirleri olmadığı öğrenildi. Yarın yapılacak olan genel kurulda çoğunluk aranmazken 50 üyenin salona gelmesi yeterli olacak.

 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mustafa Koçer 12 Ekim 2019 21:59

O elli kişi gelmez. Ben üye olayım desem yapmazlar...Batsın...

0 0 Cevap Yaz
Daima eses 12 Ekim 2019 15:51

Efsane eses imiz kimin ellerine kadi ya.yzaik be.tas , diri dusun eses in yakasindan.

0 1 Cevap Yaz
Mustafa 12 Ekim 2019 12:53

bu takımı bu yönetime yönetime bırakırsanız koskaoca ESES YOK OLUR gider

0 3 Cevap Yaz
Kızılcıklı Tayfa 12 Ekim 2019 12:40

Madem aday oluyosun niye kongreye gidiyosun.Gerekirse kulüp küme düşsün ama sen aday olma Osman Tas çocuk oyuncagina çevirdin işi ne kadar ciddiyetsiz birisin ya lütfen Almanya na dön artık...

2 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi