Eskişehirspor'a para cezası!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a para cezası!
A
a

Eskişehirspor Kulübü’ne Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Disiplin Kurulu tarafından ceza verildi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri...

Es Es’in son olarak oynadığı Adana Demirspor karşılaşmasında 5 sarı 1 kırmızı kart görmesi nedeniyle PFDK, "takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle 5 bin 250 bin lira para cezası verdi.

Erkan’a 2 maç ceza
Eskişehirspor-Adana Demirspor karşılaşmasında oynanan karşılaşmada Erkan Zengin kendisine yakışmayan hareketler sergilemişti. PFDK’ya sevk edilen Erkan’ın cezası belli oldu. Yapılan açıklamada Erkan’a rakip takım oyuncusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle 2 resmi müsabakadan men ve 4 bin 500 lira para cezası verildi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Esaslı 21 Mart 2020 17:22

Amcalar kolayını bulmuş bundan sonra takımda bulamaz taraftarda

0 2 Cevap Yaz
Hasan 21 Mart 2020 15:53

EsEs gibi takımlarda toplayın bazı ihtiyaçı olan kuluplere veririsiniz.Ceza kese kese kulup zaten bitti.Bundan sonra vereceğiniz cezaları tahsil etmenizde zor.Ortada kulup mü kaldı ceza ödeyecek.

0 2 Cevap Yaz
Mehmet ilhan 21 Mart 2020 13:25

Ceza vere vere bitirdiniz kulübü bu ceza paraları nereye gidiyor böyle giderse para kesecek takımda kalmayacak seyircili Bir takım vardı oda küme düşüyor rahat edin beyler türk futbolu nuda bitirdiniz hep para kesme yerine bu köklü kulüpleri nasıl kurtaracak bir proje uretin bastığınız dalı kesiyorsunuz çok yazık biraz kafanızı kaldırın hep yukardan bakmayın biraz aşağıya bakın

0 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi