Eskişehir Stadı Ankara takımlarına mı açılıyor?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Stadı Ankara takımlarına mı açılıyor?
A
a

Ankaragücü - Beşiktaş maçının oynanacağı Osmanlı Stadı'nın zemini bozulduğu için TFF'den son dakika açıklaması geldi. TFF'nin yaptığı açıklama Eskişehir ve Eskişehirspor'u da ilgindiriyor. İşte o açıklama...

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir'i bekleyen tehlike... Ankaragücü - Beşiktaş maçının stadı değişti. Karşılaşma Kayseri'de oynanacak Ankaragücü ile Beşiktaş arasındaki Spor Toto Süper Lig'deki 13. hafta maçı Osmanlı Stadı'nda oynanacaktı. Ancak zeminin yetersiz olması nedeniyle maça bir gün kala stat değiştirildi. Ankara'da başka hazır bir stat bulunmaması nedeniyle  karşılaşmanın Kayseri Kadir Has Stadı'nda oynanması kararlaştırıldı ancak sonraki maçlar için Eskişehir'i ve Eskişehirspor'u da ilgilendiren bir açıklama geldi.

İşte TFF'nin açıklaması

"Spor Toto Süper Lig kulüplerinden MKE Ankaragücü'nün maçlarını oynadığı Osmanlı Stadı'nda hafta başından beri yapılan rutin incelemeler esnasında, son bakım çalışmaları sırasındaki hatalı uygulamalar sonucu saha zemininin futbol oynanmayacak ve sporcu sağlığını riske edecek durumda olduğu tespit edildi.  Bu gelişme üzerine Futbol Federasyonu tarafından 24 Kasım Cumartesi saat 19.00'da bu sahada oynanacak MKE Ankaragücü-Beşiktaş müsabakasının, aynı tarih ve saatte Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu'nda oynanmasına karar verildi.  Öte yandan maçlarını yine Osmanlı Stadı'nda oynayan Spor Toto 1. Lig kulüpleri Gençlerbirliği ve Osmanlıspor da saha zemini futbol oynanacak hale gelinceye kadar maçlarını başka stadyumlarda yapacak."

Eskişehir'de mi oynayacaklar?

MKE Ankaragücü, Gençlerbirliği ve Osmanlıspor'un maçlarını oynadığı Osmanlı Stadı elverişsiz saha zemini nedeniyle başka bakıma alındı. TFF'nin yaptığı açıklamada kulüplerin "saha zemini futbol oynanacak hale gelinceye kadar" maçlarını başka stadyumlarda yapacaklarını açıkladı. Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'nin Tetiş Yapı Elazığspor'u 3-1 yendiği 5. hafta mücadelesi yine aynı sebepten Eskişehir Yeni Atatürk Stadı'ndan oynanmıştı. TFF'nin bu açıklamasının ardından akıllara yine aynı soru takıldı. Eskişehirspor'un stadı Ankara temsilcilerine mi açılacak? Ankara ekiplerinni stadımızda oynaması Eskişehir Stadının zeminini de olumsuz etkileyecek.

Eskişehir'in Ankara'ya olan yakınlığı ve Konyaspor'un Süper Lig'de mecadele etmesinden dolayı TFF'nin Ankara takımlarının maçlarını yine Eskişehir'e alabileceği gündeme geldi. Bakalım TFF ilerleyen günlerde ne karar verecek.
Kaynak : www.anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Tktt 25 Kasım 2018 11:03

Stad Eskişehi'rn malı. 8taş veya Cinconlar başka kapıya.Zaten EsEs bir sürü sorunu var.Arkasında duracak taraftarından başka kimse de yokken.

0 0 Cevap Yaz
Can 24 Kasım 2018 10:17

Babamı yaptı stadı göztepe maçında chp nin mv ili göztepeli teptik eder sesiniz çıkmaz güya edermisiniz size ve sizin gibilere hizmet bile edilmez ne haliniz varsa görün verin chp ye verin hep ye çıkarsınız.super lige

0 1 Cevap Yaz
Zaferbey26 23 Kasım 2018 18:46

Kulübe gelir getirecekse olabilir. Eger getirmeyecek başka kapıya gitsinler. Bu şehir AKP, nin oyuncağı değil.

2 2 Cevap Yaz
Yahya 23 Kasım 2018 16:04

Seneye eses'e stad lazim olmayacak buyuk ihtimalle o yuzden problem yok😅

1 4 Cevap Yaz
Davut 23 Kasım 2018 14:45

işte bu yüzden bile akp ye oy vermeyeceğim.

3 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi