Eskişehir Kar İnşaat'ın sahibi kayıplara karıştı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Kar İnşaat'ın sahibi kayıplara karıştı!
A
a

Vişne Evleri gibi birçok lüks konut projesine imza atan Kar İnşaat’ın projelerini tamamlayamadığı iddia edildi. Bu nedenle birçok üst düzey bürokrat ile iş adamının milyonlarca lira zarar etmesine neden olduğu öne sürülüyor

Sütiş Eskişehir
SON PROJEYİ TAMAMLAYAMADI
1996’da kurulan ve ilk projesi Sümer Mahallesi’ndeki Vişne Evleri olan Kar İnşaat’ın işlerinin iyi gitmediği bir süredir konuşuluyordu. Üst gelir gurubuna dönük yaptığı lüks konutlarla tanınan firmanın sahibi Mehmet Ali Özcan’ın son projelerini tamamlayamadığı ve kayıplara karıştığı iddia ediliyor

KONKORDATO İSTEĞİNE RET
Firma sahibi Mehmet Ali Özcan’ın önce konkordato ilan etmek istediği ancak talebin kabul edilmediği, bununla beraber çareyi Eskişehir’den ayrılmakta bulduğu öne sürülüyor. Özcan’ın birçok üst düzey bürokrat ve iş adamına proje üzerinde daire sattığı daha sonra bir anda ortadan kaybolduğu konuşuluyor.

UZUN SÜRE YOK!
Diğer taraftan geçtiğimiz hafta Pazartesi günü şehri terk eden firma sahibi Mehmet Ali Özcan’ın yakın çevresine, “Uzun bir süre gelmeyeceğim” dediği öğrenildi.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
İbrahim ÇNK 5 Kasım 2018 20:33

Şehirde genel olarak 150m2 alana 3 daire nasıl sığdırım mantığının hakim olduğu sektörde; kendisi meslektaşlarına örnek olacak projeler üretiyordu. "AYİNESİ İŞTİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ"

1 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi