Eskişehir için çok önemli YHT gelişmesi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir için çok önemli YHT gelişmesi!
A
a

Eskişehir için önemli haber... Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Yüksek Hızlı Tren projesi için Eskişehir’den firma bilgisi istedi. Bakanlıktan, Eskişehir Sanayi Odası’na YHT projesi ile ilgili kabiliyeti, ürünü veya bu konuda yatırım ve üretim yapmak isteyen firmaların doldurması için form gönderildi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir haberleri

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın Eskişehir Sanayi Odası’na gönderilen YHT projesi ile ilgili kabiliyeti, ürünü veya bu konuda yatırım ve üretim yapmak isteyen firmaların bildirilmesi istendi. Bakanlıktan ESO’ya gönderilen yazıda, üretim isteği olan firmaların bildirilmesi istendi.

Firmaların kabiliyet, ürün, süreç, yatırım ve becerilerine ilişkin olarak iletilen tablonun doldurulması gerektiği belirtildi. Sanayicilerden gelecek bilgilere bağlı olarak oluşturulan envanter bakanlığa gönderilecek. Sanayicilerin en geç 30 Ekim Çarşamba gününe (yarın) kadar bilgi ulaştırması gerekiyor.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
es es 29 Ekim 2019 14:33

Bakanlık bu yazınız aynısını Bursa, Sakarya, İzmir'e de göndermişse sevinç çığlığı atılmasına gerek yok. İnşallah hızlı treni TÜLÜMSAŞ yapar. Mantıklı olan bu, ne var ki işler başka türlü dönüyor ülkemizde.

1 15 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi