Eskişehir'e kritik çağrı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'e kritik çağrı!
A
a

Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, koronavirüs salgını ile ilgili Eskişehirlilere kritik bir çağrıda bulundu

Sütiş Eskişehir
Eskişehir özel haberi: Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, korona virüs salgınının Türkiye genelinde olduğu gibi Eskişehir’de de aşağıya doğru gittiğini söyledi. Çakacak, Eskişehirlilere de çağrıda bulunarak, “Sabredelim bayramdan sonra rahatlarız” dedi.
Yazarımız Ali Baş’a konuşan Vali Çakacak, “İyiye doğru gidiyoruz. İstatistiklerde aşağıya düşüş var. Şehir Hastanesi ve Yunus Emre Devlet Hastanesi’nde yatak konusunda ilave tedbirler aldık. Ancak gerek kalmadı. Şu anda doluluk oranı yüzde 30-40 arasında değişiyor. Sadece pandemi değil bu verdiğim rakam tüm servisler için geçerli. Eskişehir olarak sağlık alt yapımız çok iyi. Vatandaşımız sabretsin bayramdan sonra rahatlarız”

REHAVETE KAPILMAYALIM

Türkiye genelindeki oranlar gibi Eskişehir’de de makasın aşağıya doğru indiğine dikkat çeken Çakacak, “rehavete kapılmamak gerekiyor. Bir müddet daha tüm kurallara uymaya devam etmeliyiz. Ülkemizi ve Eskişehir'i güzel günler bekliyor” dedi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
erdemulucay 27.4 2020 27 Nisan 2020 17:21

Istanbul,İzmir,Ankara baz alınarak degerlendirmeler doğru da Eskişehir in nüfus itibariyle 65 yaş ve üstü için esneklik mümkün olabilmeli.Bizde bu güne kadar sabırla bekledik düşünenler de haklıydı ancak,hiç olmazsa haftada iki gün yada 1 ün yaşama sevincine geri döndürecek elbette tüm tedbirleri alarak uygularız.selamlar

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi