Eskişehir'de trafik magandası dehşeti!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de trafik magandası dehşeti!
A
a

Eskişehir'de trafik ışıklarında karşıdan karşıya geçmek isteyen talihsiz adam trafik magandasının kurbanı oldu

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'de 10 Ekim günü yaşanan kazada, Odunpazarı'nda yolun karşısına geçmek isteyen Naki Karausta trafik ışığı ihlali yapan sürücünün kurbanı oldu.
Trafik ışıklarında bir süre bekleyen Karausta, yayalara yeşil yanmasının ardından karşıya geçmek istedi ancak 22 yaşındaki Ç.Ç. yönetimindeki araç iddialara göre kırmızı ışıkta durmadı ve talihsiz adama çarparak 30 metre sürükledi. 
Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Karausta, 4 gün yoğun bakım ünitesinde tedavi gördü ancak yaşamını yitirdi.
Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ceyhun 1 Ocak 2020 13:34

Saat kaçta olmuş gündüz mü akşam mı

0 0 Cevap Yaz
Sevgi 17 Ekim 2019 17:35

Yeşil ışıkta karşıdan karşıya geçerken araba 100 km/hızla sonses müzik açık elinde telefon yaya geçen naki abiyi 35/mt havada takla attırıp kaldırıma çarparak iç organlarının iflas etmesine ve vücudunda tüm kemiklerinin kırılıp karaciğere, kalbe batması sonucu yaşamını yitiriyor. henüz hayatın baharında muradı gözünde kalan yayanın yaşamını sonlandırıyor çok hızlı geldi yol benim hakkımdı diye gözünden dökülen başını tutan insanım 8 kattan gümbürtüyle yanına koştuk hafızası yerinde olan naki abimin katili ç. ç. en ağır cezayla yargılansın. Kimseyi kırmayan herkes tarafından sevilen mahallenin abisi ölüm sana yakışmadı

1 16 Cevap Yaz
Vatandaş 17 Ekim 2019 14:24

Allah rahmet eylesin. Ailesine sabırlar diliyorum. Resimde trafik ışığı gözükmüyor. Aksine yeşillikler bölünmüş yol gözüküyor. Işıklarda veya yaya geçiti haricinde bir yaya yola atladıysa yaya suçlu olur. Haber ile fotoğraf birbirinden çelişkili. Normal şartlarda bir yayanın yeşilliklerin arasından araç yoluna atlaması beklenmeyen bir durumdur. Burada sürücüden çok yaya da hata var gibi gözüküyor.

15 2 Cevap Yaz
Sevcan

Yayalara yeşil ışık yandığı halde 100 km / hız ile müzik sonses açık elinde telefon msj yazan insan suçlu değilde yeşil ışukta geçen yayamı suçlu 56 yaşında hayata gözlerini yumdu karıncayı bile incitmeyen milyonları arkasından ağlatan naki karausta'nın katiline en ağır ceza verilmeli ailesinden sevdiklerinden kopartılan hayat dolu insanın katili yargılanmalı adaletin en ağır cezayla yargılanmasını istiyorum

0 17
Alp 17 Ekim 2019 11:33

Magandaların ehliyeti "süresiz" iptal edilmeli ve daha fazla can almaları önlenmelidir. Bir çoğu potansiyel katil.

0 19 Cevap Yaz
bekir yıldırım 17 Ekim 2019 11:31

sürücü kırmızı ışık ihlali yaptığı için bu olaya sebep olduysa cinayet ile yargılanmalı, gerisi boş.

0 20 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi