Eskişehir'de onu görenlerin yüreği burkuluyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de onu görenlerin yüreği burkuluyor
A
a

Eskişehir Otobüs Terminali önündeki sık sık görülen ve bankta oturup battaniyeye sarılarak geceyi geçiren bir vatandaşın durumu çevrede yaşayanların yüreklerini burkuyor

Sütiş Eskişehir
Eskişehir haberi: Şehirlerarası Eskişehir Otobüs Terminali önündeki sık sık görülen ve bankta oturup battaniyeye sarılarak geceyi geçiren bir vatandaşın durumu çevrede yaşayanların yüreklerini burkuyor.
Dondurucu Eskişehir soğuğunda bir battaniyeyle gece sokakta kalan vatandaş yürek sızlattı. Otobüs terminalinin yakınındaki taksi durağı arkasında bankta yaşam savaşı veren vatandaşa otogar çevresindeki esnaflar yardımcı oluyor. Yiyecek ve içecek ihtiyacı taksi esnafı ve çevre esnaflar tarafından karşılanan yardıma muhtaç şahsın, üzeri kirli olduğu için otogara alınmadığı iddia ediliyor.
Hava sıcaklığının gece saatlerinde eski derecelere kadar düştüğü Eskişehir’de sokakta kalan adamın, üstü kirli olduğu ve çevreye rahatsızlık verdiği için otogara alınmadığını anlatan çevre esnafı, bu durumun sık sık yaşandığını anlatılar. Esnaf, yardımseverler tarafından yeme içme ihtiyacı karşılanan, evsiz olduğu veya evine gitmediği düşünülen vatandaşın, bulduğu bir battaniyeye sarınarak bank üzerinde yaşamaya çalışmasını şaşkınlıkla karşıladıklarını anlattılar.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Önemli değil 19 Kasım 2020 18:47

Nasreddin hoca misali ye kürküm ye adamın üstü başı kirliymiş adamın durumu olsa banyo yapmaz mı evinde olmaz mı

0 1 Cevap Yaz
Leyla 19 Kasım 2020 14:19

Rahat durmuş olsa kimse dışarı atmaz hiç acımıyorum Rabbim merhamet esin

3 0 Cevap Yaz
Hasan 19 Kasım 2020 14:13

Belediyeler yardımcı olmalı.Devletin sosyal kurumları elbette el atacaktır.

0 1 Cevap Yaz
Emel 19 Kasım 2020 12:45

Gerçekten çok üzüldüm Ama benim yapabileceğim hiç bir şey yok imkanım olsaydı neler yapmazdım ki

0 2 Cevap Yaz
maryam 19 Kasım 2020 10:39

çok saçma bir haber bunun devleti belediyesi yokmo yada kirliymiş biriniz hamama götüremiyurmusunoz hiçdeğils eski elbiselerinizdemi yok vermeye

1 2 Cevap Yaz
Misafir 19 Kasım 2020 10:12

Yardımcı olmak isteyen ihtiyaç sahibini önce hamama gönderir üst baş alır, verir sonra da illa ki yapabileceği bir iş varsa o işe sokar ve geçimini sağlamasına vesile olur. Karnını doyurmakla bu iş olmaz.

0 2 Cevap Yaz
Anonim 19 Kasım 2020 02:39

Zor durumda olan insanlara en azindan kış aylarında yardımcı olunmalı. Bu sogukta dışarıda kalmamalılar. Yapabilecekleri işlere teşvik edilmeli.

0 2 Cevap Yaz
Ali 18 Kasım 2020 21:44

Milletin cebi zengin ama vicdan ve merhameti bir o kadar fakir

0 3 Cevap Yaz
Esra 18 Kasım 2020 20:46

Yuh be üstü kirliymis alın üst baş giydiğin adamı o kadar mı acizsiniz ayıp be kalacak bi yer ayarlayın bir suru adamsınız gücünüz yoksa oranın belediye başkanı valiside mı yok o makamlara bildirin mutlaka el atarlar

0 2 Cevap Yaz
Mesut Zafer 18 Kasım 2020 17:36

Yürekleri bulkuluyormuş Olmayan şey burkulur mu. Çevredekilere sorsan hepsi çok iyi müslümandır. Çok iyi müslümanlar Üç beş kişi bir araya gelip kiralık bir ev tutup bir işe koyamadınımız mı. Hadi onu yapamadınız yatılı bir işte mi bulamadınız. Çok iyi Müslümanlar Allah'ın bir kuluna sahip çıkamamışsınız. Yüce Allahımız sizi denemek için göndermediğine Emin misiniz o kardeşimizi.

3 24 Cevap Yaz
Esra

Aynen öyle kardeşim yazıklar olsun

0 1
Ali keskin

Sen bu kadar çok biliyon madem git ev tut yardım et.burdan lafla olmuyo bu isler

2 1
Osman Kozan

Mesut Zafer/Kardeşim sen kaç kişiyi işe yerleştirdin bu şekildede ...böyle olumsuz yorum yapiyorsun..Birazdaha olumlu olalım...

1 2
Fatih

O kadar cok muslumansin madem buraya yorum yazmakla olmaz adamin yeri belli yurdu belli git kiralik evini tutuver yatili isini buluver bu haberi gordugune gore belki Allah senide deniyordur..

0 2
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi