Eskişehir'de kadınlara "ampulü değiştirme" eğitimi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de kadınlara "ampulü değiştirme" eğitimi
A
a

Eskişehir Odunpazarı Kent Konseyi Kadın meclisi faliyetleri içerisine evde ampul değiştirme tekniklerine  anlatıldığı etkinlik gerçekleştirdi

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Odunpazarı kent konseyi ve kadın meclisi üyelerinin ve gönüllü kadınların katıldığı AMPUL değiştirme etkinliğinde Odunpazarı Belediyesi  Elektrik Teknisyenlerinden Hüseyin Yavuz ve ekibinin verdiği eğitimde evde patlayan, arızalanan ve ampul değitiştirirken  dikkat edilecek konuları uygulamalı olarak kadın meclisi üyelerine teorik ve pratik uygulamalar  gerçekleştirildi.
Etkinlik hakkında konuşan kadın meclisi üyeleri “Odunpazarı kent konseyi kadın meclisi olarak bir çok farkıındalık etkinliği düzenliyoruz .Kadınlar hayatın her alanında bir çok zaman tek başımıza mücadele verirken ,kadınlar farklı alanlardaki  zorlukları öğrenerek bilinçli bir şekilde hayata geçirmesi gerektiğini düşünüyoruz. Odunpazarı Kent konseyi kadınları olarak basitmiş gibi gözüken ama bir çok zaman karşımıza çıkan evlerimizde sık sık karşılaştığımız ufak elektrik arızaları ve ampullerimizin anlık arızalarına müdahale etmek, doğru tekniğini öğrenerek çözüm üretmek için faydalı ve keyifli bir etkinliğe imza  attık" diyerek, etkinliği özetlediler.
Düzenlenen etkinlik kadınlar tarafından ilgi ile izlendi ve uygulama yapılırken başarılı bir şekilde ampul değiştirdikleri dikkat çekti.
Odunpazarı Kent Konseyi Kadın meclisi önümüz günlerde ev içerisinde yaşanılacak faklı sorun ve  konuları ve işleyeceklerini belirtiler.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi