Eskişehir bugün nöbetçi eczaneler

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir bugün nöbetçi eczaneler
A
a

Eskişehir için bugün nöbetçi eczaneler hangileri? Eczanelerin çalışma saatleri kaçtır? Eczaneler saat kaça kadar açık? Bu soruların yanı sıra, Odunpazarı nöbetçi eczane ve Tepebaşı nöbetçi eczane bilgileriyle birlikte interaktif haritayı haberimizde bulabilirsiniz

Sütiş Eskişehir
Eskişehir için her gün bazı eczaneler acil durumlarda Eskişehirli yurttaşlara hizmet vermek üzere nöbetçi olacak. Bugün Eskişehir'de nöbetçi eczaneler hangileri, Eskişehir nöbetçi eczaneler nerede, Eskişehir'de en yakın nöbetçi eczane nerede, eczanelerin çalışma saati, eczanelerin kapanma saati kaçtır gibi sorularınızın cevabı haberimizde.

Dilerseniz, yaşadığınız ilçeye göre de interaktif Eskişehir Nöbetçi Eczane haritamızdan seçim yaparak size en yakın eczanenin adresini, nerede olduğunu görebilirsiniz.
Odunpazarı nöbetçi eczaneleri ve Tepebaşı nöbetçi eczanelerinin yanı sıra, Eskişehir tüm ilçeler için eczaneleri öğrenebilirsiniz.

Eczanelerin Çalışma Saatleri:
Eczanelerin Kış Dönemi Çalışma Saatleri (Eylül ayından Mayıs ayına kadar):
Eczanaler sabah 8.30'da açılarak çalışmaya başlar. Eczanelerin öğle arası tatili yoktur. Eczaneler akşam saat 19:00 da kapanır. Cumartesi günleri eczaneler 09:00 - 13:00 saatleri arasında çalışmaktadır. Bazı eczanelerin 19:00 a kadarda çalıştığı olur. Pazar günleri eczaneler çalışmamaktadır. Sadece nöbetçi eczaneler açık olur.

Eczanelerin Yaz Dönemi Çalışma Saatleri (Mayıs ayından Eylül ayına kadar):
Eczanaler sabah 9.00'da açılarak çalışmaya başlar. Eczanelerin öğle arası tatili yoktur. Eczaneler akşam saat 19:00 da kapanır. (Bazı eczaneler 19:30'a kadar beklemektedir) Kış döneminde olduğu gibi Cumartesi günleri eczaneler 09:00 - 13:00 saatleri arasında çalışmaktadır. Fakat bazı eczaneler 19:30 a kadarda çalışabilmektedir. Pazar günleri eczaneler çalışmamaktadır. Sadece nöbetçi eczaneler açık olur.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi