Eskişehir Ankara Hızlı tren (Fiyatları, kaç saat, telefon)

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Ankara Hızlı tren (Fiyatları, kaç saat, telefon)
A
a

Eskişehir Ankara hızlı tren fiyatları, kaç saat sürdüğü, hızlı tren telefon numarası, seferleri, tarifeleri, bilet fiyatları gibi hızlı tren - yüksek hızlı tren ile ilgili tüm bilgileri haberimizde bulabilirsiniz

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Ankara hızlı tren ulaşımı bu iki il arasında seyahat edecek vatandaşların yaşamını oldukça kolaylaştırıyor. Hem seyahat süresini kısaltması, hem sıkça sefer yapılması, hem de şehir içi ulaşımının kolay olması sebebiyle Eskişehir Ankara ve Ankara Eskişehir yönlerinde seyahat edecek olan yolcular, gezilerinde hızlı treni tercih ediyorlar.
Peki Eskişehir Ankara hızlı tren yolculuğunda fiyatlar ne kadar? Eskişehir Ankara hızlı tren seferleri kaç saat sürüyor, kaç saatte bir yapılıyor ve hangi yollarla rezervasyon yapılıp, bilet alınabiliyor?
İşte tüm bu bilgileri haberimizde derledik.

Eskişehir Ankara hızlı tren tarifeleri seferleri (YHT - Yüksek hızlı tren)
Eskişehir tren garından kalkıp, Ankara tren garına hareket edecek olan yüksek hızlı tren saatleri şöyle; Eskişehir'den 06.30'da hareket eden ilk tren, 08.06'da Ankara'da oluyor. Hızlı tren, hat üzerinde Polatlı ve Lale'de de duruyor.
08.30'da Eskişehir'den kalkan hızlı tren, 10.05'de Ankara'da oluyor.
13.25'te Eskişehir'den kalkan hızlı tren, 15.01'de Ankara'da oluyor.
18.40'ta Eskişehir'den kalkan hızlı tren, 20.16'da Ankara'da oluyor.
20.00'da Eskişehir'den kalkan hızlı tren, 21.37'de Ankara'da oluyor.

Ankara Eskişehir hızlı tren tarifeleri seferleri (YHT - Yüksek hızlı tren)
Ankara tren istasyonundan hareket ederek, Eskişehir tren istasyonuna giden yüksek hızlı trenlerin sefer saatleri ise şu şekilde;
Ankara'dan günün ilk treni sabah 06.30'da hareket ediyor ve 08.06'da Eskişehir'e ulaşmış oluyor.
11.05'te Ankara'dan hareket eden YHT - yüksek hızlı tren 12.41'de Eskişehir'de oluyor.
16.00'da Ankara'dan hareket eden YHT - yüksek hızlı tren 17.36'da Eskişehir'de oluyor.
18.05'te Ankara'dan hareket eden YHT - yüksek hızlı tren 19.41'de Eskişehir'de oluyor.
20.45'te Ankara'dan hareket eden YHT - yüksek hızlı tren 22.21'de Eskişehir'de oluyor.

Eskişehir Ankara hızlı tren yht yüksek hızlı tren
Eskişehir Ankara hızlı tren kaç saat?

Eskişehir Ankara YHT - Yüksek Hızlı Tren sefer süreleri de oldukça merak edilen konulardan. Eskişehir'den kalkıp, Ankara istikametine giden hızlı tren, sefer boyunca Polatlı ve Lale istasyonlarında da durmasının ardından, yaklaşık 1 saat 36 dakika içerisinde Ankara'ya ulaşmış oluyor.
Yani Eskişehir Ankara hızlı tren seferi 1 saat 36 dakika sürüyor.
Aynı şekilde, Ankara'dan hareket ederek, Eskişehir yönüne giden hızlı tren de 1 saat 36 dakika içerisinde Eskişehir'e ulaşıyor.
Hızlı tren sefer süresinin bu denli kısa olması da yolcuların hızlı tren ile seyahat etme isteğinin en önemli sebeplerinden biri.

Hızlı tren telefon (YHT telefon 444)
İster, Eskişehir Ankara hızlı tren için olsun, ister Ankara Eskişehir hızlı tren için, hatta Ankara İstanbul ve İstanbul Ankara hızlı tren seferleri için bile rezervasyon ve bilgi almak için aramanız gereken telefon numarası aynı.
TCDD'nin müşterilerinin kullanımına açtığı hızlı tren telefon numarası 444 82 33. Bu hızlı tren telefon numarasına haftanın 7 günü, 24 saat ulaşabilir, çağrı merkezinden bilgi alabilirsiniz.

Hızlı tren bilet fiyatları
Eskişehir Ankara hızlı tren ne kadar sorusu da kullanıcıların sıkça merak ettiklerinden. Eskişehir Ankara hızlı tren bilet fiyatları seçeceğiniz vagona göre değişmekle birlikte, 2+2 pulman içerisinde, ekonomi sınıfında 30 lira, 2+1 pulman içerisinde, business sınıfında 43.50 liralık bilet ücreti olduğunu söyleyebiliriz.
Yani Eskişehir Ankara hızlı tren bilet fiyatları 30 ile 43.50 lira arasında değişiklik göstermekte.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi