Es Es yeni başkanına kavuştu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Es Es yeni başkanına kavuştu!
A
a

Türk futbol tarihinin efsane kulüplerinden Eskişehirspor, içinde bulunduğu zor günlerden yeni başkanı Sinan Özeçoğlu ile çıkacak!

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Anadolu Gazetesi - Özel Haber

Eskişehirlilerin uzun süredir sorduğu "Eskişehirspor'un yeni başkanı kim olacak?" sorusu nihayet cevap buldu. Halil Ünal'ın olağanüstü kurul kararı almasıyla yeni başkanını arayan Eskişehirspor'da bugünçok önemli adımlar atıldı. Son dakika gelişmesini Eskişehir Anadolu Gazetesi açıklıyor...

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Eskişehirspor'un kurtuluşu için düğmeye bastı ve gün içinde noktayı koydu.
Efsane kulübün 13 Temmuz'da yapılacak olan genel kurulu öncesi eski başkanları ve başkanlık için adı geçen isimlerle bir araya gelen Bakan Avcı'nın çabaları sonuç verdi.
İlk olarak kulübün yönetimi bırakan başkanı Halil Ünal ile 45 dakika görüşen Bakan Avcı, ardından Nesine.com Eskişehir Basket takımı Başkanı Sinan Özeçoğlu'nu da kabul etti.
Bu önemli görüşmeden olumlu sonuç çıktığı ve Eskişehirspor Kulübü'nün yeni başkanının Sinan Özeçoğlu olduğu kapalı kapılar ardından duyuldu.
Camiayı sevince boğan bu haberin ardından şimdi gözler 13 Temmuz'da yapılacak olan genel kurul toplantısına ve yeni başkan Sinan Özeçoğlu'nun açıklamalarına çevrildi.

Görüşme olumlu geçti
Fikir alışverişinin yapıldığı toplantıda Bakan Nabi Avcı ile görüşen Sinan Özeçoğlu kulüp için neler yapacaklarını açıkladı. Görüşmenin çok güzel geçtiğini söyleyen Özeçoğlu, “Güzel bir görüşme oldu. Herkesi bilgilendireceğiz” dedi. İlerleyen saatlerde Sinan Özeçoğlu başkan adaylığını açıkladı. Yapılacak kongre ile birlikte 13 Temmuz’da Es Es’in yeni başkanı Sinan Özeçoğlu olacak.

Sportif Direktör Önder Özen
Yaşanan tüm bu gelişmelerin ardından, taraftar ve kamuoyunun yanıtını merak ettiği bir soru daha yanıtını buldu. Eskişehirspor kulübünün Sportif Direktörlüğü görevine ise Önder Özen geliyor.


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ali 12 Temmuz 2017 17:25

Şimdi akp düşmanı herifler bu başkanı akp nin adamı olarak lanse edecek ve takıma hiç veremeyeceklerİ zararı verirler.buna kimse müsaade etmemeli bu tip insanlar temşzlenmeli

2 1 Cevap Yaz
Kenan 12 Temmuz 2017 11:34

Takımı alınca belediyeleride alacaklarınımı zannediyorlar acaba.Bu takımı kim düşürmüştü:))))

2 3 Cevap Yaz
Esesli

Takımı siz izmir marşı söyleyerek siyasi davranarak süper lige çıkarttınız ya ....😂

3 3
Ali

Sizin zihniyet kadar her şeye zarar veren bir zihniyet yok.millete makarna kömürle iktidar oldu.dersiniz o kadar kolaysa dağıtırsın kömürü makarnayı olursun iktidar. 3 belediye sende niye kaptırıyon takımı akp ye o zaman kafamı basmıyor nesiniz olum siz.

2 3
Aydar

Kenan takımı kim alırsa düzlüğe çıkartmak için alıyor şuan batmış durumda bi takım var..Belediye seçimi halkın iradesi dir. Sizin beyinler makarna ve kömürle iktidar olunduğunu zannettiğinizden buysa buna bağlamanız gayet normal

1 2
Ali 12 Temmuz 2017 10:46

Bakın bu kısa günde Gençlerbirliği maçlarını eskişehir de oynayacağını açıkladı.bu güzel bir gelir es es için.bence devamı gelecek.süper lig eskişehirde oynanacaksa ve milli maçlarda veriliyorsa YAKINDA STADYUMUN İSİM HAKKI DA GÜZEL BİR PARAYA VERİLİR..

1 3 Cevap Yaz
Fiko 12 Temmuz 2017 06:27

Hayirli olsun insallah guzel gunler gorecek es es imiz

1 4 Cevap Yaz
Futbol - siyaset 12 Temmuz 2017 00:25

Kulübün başkanını bakan değil delegeler seçer.

6 2 Cevap Yaz
Esesli 11 Temmuz 2017 23:09

Harika bir haber.yasakta kalkarsa akılcı transferler şart kaleci stoper sol bek pasör bir orta saha bruno kalıyorsa birde (nuhiu)tarzı forvet lazım. Tabi ofeedu yu unutmayalım.

2 5 Cevap Yaz
Tolga Demir 11 Temmuz 2017 22:45

Sinan başkan yapar bu işi

1 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi