Bilal Ceylan kimdir? Kaç yaşında? Bilal Ceylan nereli? Hangi mevkide oynuyor?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bilal Ceylan kimdir? Kaç yaşında? Bilal Ceylan nereli? Hangi mevkide oynuyor?
A
a

Eskişehirspor'da dikkatleri üzerine çeken genç futbolcu Bilal Ceylan Beşiktaş'a transfer olduğu iddialarıyla gündemde. Beşiktaş taraftarı ise Google'da Bilal Ceylan hakkında bilgi arıyor. Peki, Bilal Ceylan kimdir, kaç yaşında? Bilal Ceylan nereli, hangi mevkide oynuyor? Hakkındaki detaylar haberimizde.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'da dikkatleri üzerine çeken genç futbolcu Bilal Ceylan'ın Beşiktaş'a transfer olduğu konuşuluyor. Daha önceden Fenerbahçe ve Lille takımlarıyla da adı geçen futbolcunun Beşiktaş'a imza atması bekleniyor. Eskişehirspor'da yaşanan zorlu günlerde gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken Bilal Ceylan için Eskişehirspor kulübünün İstanbul'da birçok takımla görüştükleri belirtildi. Edinilen bilgiye göre Beşiktaş, Bilal Ceylan için Es Es’ 3 milyon liralık bir teklif sundu.

Bilal Ceylan kimdir, kaç yaşında?

Bilal Ceylan, 7 Eylül 2003'te dünyaya geldi. Futbol yaşantısına 11 yaşında Eskişehirspor'da sağ bek oyuncusu olarak başladı. Alt yaş gruplarında forma giymesinin ardından 2019 Aralık'ta profesyonel sözleşmeye imza attı. Mayıs 2022'ye kadar Eskişerhirspor'la sözleşmesi bulunan 17 yaşındaki sağ bek bu sezon takımının önemli isimleri arasında. İlk sezon 5 resmi maçta forma giyen Bilal Ceylan, bu sezon 18 resmi maçta görev aldı.

Bilal Ceylan nereli, hangi mevkide oynuyor?

Bilal Ceylan Eskişehir'de dünyaya geldi. Mayıs 2022'ye kadar Eskişerhirspor'la sözleşmesi bulunan 17 yaşındaki sağ bek bu sezon takımının önemli isimleri arasında. İlk sezon 5 resmi maçta forma giyen Bilal Ceylan, bu sezon 18 resmi maçta görev aldı.

Bilal Ceylan kimdir? Bilal Ceylan kaç yaşında?

Bilal Ceylan Beşiktanş'a transfer oldu mu?

Eskişehirspor’un altyapısında yetişen Bilal Ceylan, alt yaş gruplarında gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çekti. Es Es’in transfer yasağı nedeniyle Bilal, A takıma yükselme fırsatı yakaladı. 2019-2020 sezonun son 5 karşılaşmasında forma şansı bulan genç futbolcu kısa sürede gösterdiği performansla beğeni topladı. 2020-2021 sezonunda ise hem hücumda hem de savunmada iyi işler çıkartan genç sağ bek Eskişehirspor'un gözdesi konumuna geldi. Edinilen bilgiye göre Beşiktaş, Bilal Ceylan için Eskişehirspor'a 3 milyon liralık bir teklif sundu. Kulüp ise bu teklife sıcak bakıyor.

Bilal Ceylan'ın Beşiktaş'a transfer haberinin detayları için:

Kaynak : anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
hasan ali 16 Ocak 2021 18:56

bilalden bir halt olmaz eses onun yüzünden bir dünya puan kaybetti

2 3 Cevap Yaz
eses2 16 Ocak 2021 16:28

bjk doğukan bedavaya getirdi neden hep bjk gidin başka takıma verin

1 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi