Anna Lindh Vakfı toplantısı başladı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Anna Lindh Vakfı toplantısı başladı
A
a

Anna Lindh Avrupa - Akdeniz Kültürlerarası Diyalog Vakfı Ulusal Ağ ve Ortak Faaliyet Toplantısı, Tepebaşı Belediyesi Özdilek Kültür ve Sanat Merkezi'n

Sütiş Eskişehir
Akdeniz’in her iki kıyısındaki toplumların ve insanların, birbirlerine yakınlaşması ve ortak projeler gerçekleştirmesi amacıyla Avrupa Birliği 27 ülke ve Türkiye dahil 15 Akdeniz ülkesi dışişleri bakanlıklarınca kurulan Anna Lindh Avrupa – Akdeniz Kültürlerarası Diyalog Vakfı bölgenin ortak geleceği için sivil toplumu destekleyen çalışmalar yapmaktadır. Tepebaşı Belediyesi Özdilek Sanat Merkezi’nde gerçekleşen toplantıda vakfın eş koordinatörleri Deniz Ova (İKSV), Necdet Sağlam (Sivil Toplum ve Kalkınma Enstitüsü Derneği), Gürkan Akçaer (Sistem ve Jenerasyon Derneği) birer konuşma yaparak vakıf hakkında bilgi vererek yapılan çalışmalardan örnekler sundular.
Toplantıya katılan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, diyaloğun geliştirilmesinin önemine değinerek gelişen diyaloğun sorunların çözümüne yardımcı olacağını söyledi. Vakfın çalışmalarının çözüme odaklı olduğuna vurgu yaparak Tepebaşı Belediyesi’nin bu çalışmalar içerisinde yer almasının önemli olduğunu vurguladı.
Anna Lindh Avrupa – Akdeniz Kültürlerarası Diyalog Vakfı Ulusal Ağ ve Ortak Faaliyet Toplantısı iki gün boyunca Tepebaşı Belediyesi Özdilek Kültür ve Sanat Merkezi’nde devam edecek ve çeşitli konularda atölye çalışmaları gerçekleşecek. (HM)
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi