Aleyna Tilki Eskişehir'e geliyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Aleyna Tilki Eskişehir'e geliyor
A
a

Türkiye'de pop müziğin hızlı yükselişte olan isimlerinden Aleyna Tilki önümüzdeki hafta Eskişehir'de olacak

Sütiş Eskişehir
Türkiye'de özellikle genç kuşakta büyük bir hayran kitlesine sahip olan ve pop müziğin hızlı yükselen isimlerinden Aleyna Tilki, Eskişehirli hayranlarıyla buluşmak için gün sayıyor. Genç şarkıcının önümüzdeki hafta Eskişehir'e gelerek, kentimizde konser vereceği açıklandı.
Şarkıcı Aleyna Tilki Eskişehir'de Neoplus'ta konser verecek ve en güzel şarkılarını Eskişehirli hayranları için seslendirecek. Konser 19 Kasım Pazar  günü saat 16.00'da gerçekleşecek.

Aleyna Tilki kimdir?
2000 yılında dünyaya gelen Aleyna Tilki, Konya'da doğmuştur. Lise öğrenimi görmekte olan Tilki, 165 cm boyunda ve 48 kilodadır. Daha önce televizyonda katıldığı yarışma programında Gezi Bağları türküsünü söyleyerek dikkatleri üzerine çeken Aleyna Tilki, daha sonra "Cevapsız Çınlama" şarkısı ile büyük bir üne kavuştu.
Verdiği röportajlarda sesini annesinden aldığını söyleyen Aleyna Tilki, çocukluğundan itibaren müziğe yetenekli olduğunu ve annesinin de kendisini bu alanda sürekli desteklediğini ifade ediyor.
Geçtiğimiz günlerde de, Aleyna Tilki'nin annesi Havva Tilki de, kızının son dönemde büyük ilgi çeken şarkısı "Sen Olsan Bari"yi sadece bir gitar eşliğinde seslendirdiği video klibi sosyal medya üzerinden yayınlamış ve bu görüntüler kadar, Aleyna Tilki'nin annesi Havva Tilki'nin sesinin, kızının sesine benzerliği de büyük dikkat uyandırmıştı.
Son olarak "Sen Olsan Bari" şarkısı ile gündeme bomba gibi düşen Aleyna Tilki, şarkı YouTube'a yüklendikten sonraki ilk 24 saate 5.2 milyon kez izlenme alarak ciddi bir başarıya imza attı.
Kasım ayına gelindiğinde ise, yaklaşık 3.5 ayda Aleyna Tilki - Sen Olsan Bari klibi tam 240 milyon kez görüntülenmişti.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi