alexa
Fast Express tepe banner kampanya 2

87 yaşında karısı ve oğluna acımamıştı: Tutuklandı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç 87 yaşında karısı ve oğluna acımamıştı: Tutuklandı!
A
a

Eskişehir'de karısını öldüren, ardından gittiği Bilecik'te bir oğlunu öldürüp, diğerini yaralayan yaşlı adam adliyeye sevk edildi. 

Sütiş Eskişehir
Olaylar dün Eskişehir'in İnönü ve Bilecik'in Bozüyük ilçelerinde meydana geldi. İnönü'nün Erenköy Mahallesi'nde oturan emekli astsubay Mehmet Aslan (87), henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı eşi Fadime Aslan'ı öldürdü. Ardından gittiği Bozüyük'te oturan oğlu Erol Aslan'ı da evinde öldüren yaşlı adam, diğer oğlunu da bu eve çağırdı. Apartmanın girişinde diğer oğlu Osman Aslan'ı yaralayan Mehmet Aslan, daha sonra polis karakoluna giderek teslim oldu. 
 
YÜRÜMEKTE ZORLUK ÇEKTİ
Bozüyük İlçe Emniyet Amirliğinde sorgusu tamamlanan 87 yaşındaki Mehmet Aslan Bozüyük Adliyesine sevk edildi. Şahsın yürümekte zorluk çektiği ve bastonla ayakta durabilmesi gözlerden kaçmadı. Şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, Bilecik M Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. 
  
 
                         
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Uğur 30 Ocak 2023 00:10

Yazık olmuş.......yazık..

0 0 Cevap Yaz
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat