6 puan silme cezası! Son gün 25 Aralık...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç 6 puan silme cezası! Son gün 25 Aralık...
A
a

Eskişehirspor'un Bienvenu, Sissoko, Kulach ve Toko nedeniyle yaşadığı puan silme korkusuna Okriashvili ve Gekas da eklendi. İki oyuncunun dosyaları dün kulübe ulaştı. Artık gözler, dosyaları temizleneceğine söz veren eski başkan Nebi Hatipoğlu’na çevrildi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’a FIFA tarafından verilen süre iyice azaldı. Önümüzdeki haftadan itibaren Es Es, arka arkaya gelecek puan silme cezaları ile karşı karşıya kalacak. Alacakları ödenmediği gerekçesi ile FIFA’ya başvuran futbolcular için, FIFA’nın verdiği süre önümüzdeki haftadan itibaren birer birer dolmaya başlayacak.

150 BİN EURO ÖDENECEK 

Vladyslav Kulach, alacakları ödenmediği gerekçesi ile serbest kalmış ve 150 Bin Avro’nun ödenmesi için FIFA’ya başvurmuştu. 8 Eylül 2016 tarihinde FIFA’dan çıkan karara itiraz için CAS’a başvuran dönemin yönetimi, davayı takip etmediği içinde, Kulach kesinleşen alacağı ve gerekli puan silme cezasının verilmesi için 31 Mayıs 2017 tarihinde FIFA Disiplin kuruluna son başvurusunu yapmıştı.

DOSYALAR KULÜBE ULAŞTI

FIFA’daki dosyalar içinde ilk olarak, Vladyslav Kulach’ın dosyası halledilmeli. Bu oyuncu için FIFA tarafından kulübü verilen süre 25 Aralık pazartesi günü dolacak. Bu tarihe kadar ödeme yapılmazsa 6 puan silinecek. Kulac, Toko, Sissoko ve Bienvenu dosyalarının yanı sıra, 2015-16 sezonunda Eskişehirspor’da kiralık olarak forma giyen Gürcistan asıllı Tornike Okriashvili ve aynı sezon 10 lig maçında forma giyen Theofanis Gekas’ın da alacak dosyaları için FIFA tarafından kulübe ihtar çekildi. Dosyalar dün kulübe ulaştı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
üstün 19 Aralık 2017 12:53

böyle topçular fayda yerine zarar verdi.bunları getiren zat kimse hiç futboldan anlamiyor muş!

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi