#EskişehirsporYokOluyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç #EskişehirsporYokOluyor
A
a

Mesut Hoşcan döneminde flaş transfer olarak lanse edilen Nzuzi Toko FIFA’ya tekrar başvurdu.

Sütiş Eskişehir
Toko ile birlikte Kulach, Sissokko, Bienvenu ve De Federico’nun ödenmeyen alacakları nedeniyle kulübe her an puan silme cezası gelme tehlikesi devam ediyor
 
Toko’nun cezası yolda
Eskişehirspor’un FIFA’da bulunan 15 dosyası arasında yer alan ve acil olarak ödenmesi gereken beş borçtan biri de Nzuzi Toko’ya olan borç. 2015-16 sezonunda dönemin alınan ardından alacakları ödenmediği için serbest kalarak kulüple yollarını ayıran onlarca futbolcu arasında yer alan Nzuzi Toko yüzünden puan silindi silinecek. 30 Eylül 2016 tarihinde kesinleşen FIFA kararı sonucu, Eskişehirspor kulübünden 155 Bin 800 Euro ve 141 Bin Euro olmak üzere iki alacak hesabının ödenmesi için FIFA’ya başvurdu.
 
Ceza her an gelebilir
Nzuzi Toko yüzünden Eskişehirspor’a kısa süre içerisinde 6 puan silme cezasının geleceği belirtiliyor. Bir haftalık süreci geçtiğimiz gün başlatan ve paranın ödenmemesi halinde 6 Puan silme cezası talebinde bulunan oyuncuyla ilgili, önümüzdeki günlerde kulübe bu cezanın geleceği ve Kulach, Sissokko, Bienvenu ve De Federico’nun da 6 puan silme cezası talebiyle FIFA’ya başvurduğu biliniyor.

#EskişehirsporYokOluyor


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Yasa 25 Kasım 2017 15:22

Hiçbir faydası olmayan ve bedavaya giden oyuncular .EsEs'in batmasına neden oluyor.

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi