Anasayfa »Galeri » Yaşam »

Eskişehir’in “ÇARPA”sında virüsten korkan yok!

Eskişehir’de her hafta çarşamba günü kurulan meşhur sosyete pazarında bazı vatandaşların ve pazar esnafının tedbirlere uyduğu, çoğunun ise uymadığı gözlemlendi.

Pazarda alışveriş yapan Münevver Ağır, vatandaşların öncelikle kendilerini koruması gerektiğini belirtti. Pazar içerisinde bazı vatandaşların tedbirlere dikkat etmediğini aktaran Ağır, “Mesafenin korunduğuna inanmıyorum ama en azından maske kullanımına dikkat ediyorum. Çantamda dezenfektan var ve her para alışverişinden sonra ellerimi dezenfekte ediyorum. Ben uzak durmaya çalışıyorum ama mesafenin korunduğundan şüpheliyim. Pazarda gördüğüm kadarıyla herkes sebzeleri elliyor. Bunun yapılmaması lazım. Bazı pazarcılar uyarıyor, bazılarının da gözünden kaçıyor ve müşteri o arada elini uzatmış oluyor. Halkın kendini koruması lazım. Herkesin peşine bir polis mi taksınlar? Bizim kendimize dikkat etmemiz lazım” diye konuştu.

Yaşam
30 Eylül 2020
2 / 4
benzer
yorumlar
1000
icon
bilek26 30 Eylül 2020 21:01

KAARDEŞİM SİZ NASIL HABER YAPIYORSUNUZ ANLAMIYORUM PAZAR KURULMASI SERBEST KURULMUŞ İNSANLAR MASKE TAKIP PAZARA GELMİŞLER ŞİMDİ İNSANLARI NİYE SUÇLUYORSUNUZ YAHU UYGUN DEĞİLSE PAZAR YASAKLANSIN DİYE HABER YAP NE DEMEĞE ÇALIŞIYORSUNUZ VATANDAŞI SUÇLAMAK MI AMACINIZ KİM PAZARA İZİN VERİYORSA ONU SUÇLA YANİ SUÇLAYACAKSANIZ NE YANİ PAZAR KURULMUŞ AMA İNSANLAR GİTMERSİN GİDERLERSE BENDE ONLARI HOR GÖRÜRÜM SUÇLARIM MI DİYORSUNUZ NE DİYORSUNUZ SİZ YAHU.

0 0 Cevap Yaz