×

Kütahyalı başkandan Eskişehir'e şok sözler!

“Kütahya’nın neyi eksik” sorusuna kızan AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş “Ayıp olmasa söyleyeyim yani... Kütahya’nın çapkınları Eskişehir’e gidiyorsa varsın gitsin” dedi.

Sunucu “Kütahya’nın koca bir köy olduğu, gelişmediği yönünde eleştiriler var. Bunlara ne diyorsunuz” diye Çetinbaş’a soruyor.

Çetinbaş, şöyle konuştu:
“Neyle alakalı. Ben böyle düşünmüyorum. Bana bunu söyleyenlere ‘ne eksik’ diye soruyorum. Eskişehir ile kıyaslanıyorsa Kütahya’yı daha gelişmiş ve kimliğine sahip buluyorum. Gece hayatının bizim manevi ve milli değerlerimize uymayan hasletlerin, ideolojisini kaybetmiş gençlerin gece yarılarına kadar eğlenmesi eğer bir gelişmişlik modeliyse buna benim söyleyecek sözüm yok.”

Vizyon filmler Kütahya’da!
“Bizim eksiğimiz var. Özel sektör yatırımlarıyla alakalı ama şehrin eksiklikleriyle alakalı işte vizyon filmler Kütahya’da. Her hafta en iyi tiyatro gösterileri Kütahya’da. Kütahya Belediyesi tarafından gerçekleştiriliyor.”

Eskişehir teşkilatı bize özeniyor
“Tarih, kültür ve medeniyet şehri... Sakin şehir, kimlikli şehir olması yolunda hareket ediyoruz. Arkadaşlarıma soruyorum; neyi eksik buluyorsunuz? Mesela ben Eskişehir’e gittiğimde teşkilattaki arkadaşlarımız da Kütahya’ya özeniyorlar. Ayıp olmasa söyleyeyim yani... Kütahya’nın çapkınları Eskişehir’e gidiyorsa varsın gitsin. Eğer kasıt buysa... Olur mu yani böyle bir şey?”
 

İlk tepki Sinan Özkar'dan