×

Eskişehirspor'da neler oluyor? İnanılmaz iddialar!

Eskişehirspor'un ligde kalmayı garantilemesinin ardından kulüpte herkes eteğindeki taşları dökmeye başladı ve yer yerinden oynadı. Bir olay iddia da Başkanvekili Osman Taş hakkında ortaya atıldı. Eskişehirspor’da Başkan Kaan Ay ve Başkanvekili Osman Taş'ın arası neden bozuldu?

Eskişehirspor en azından ligde kalma sürecinde yaşadığı zorlu süreci geride bıraktı ve rahat bir nefes aldı derken 2 gündür camiada yer yerinden oynuyor. Es Es'in Afjet Afyonspor'u 3-1 yenil ligde kalmayı garantilediği maçtan sonra Murat Diri'nin olay açıklamaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Şimdi de Başkanvekili Osman Taş hakkında olay bir iddia ortaya atıldı.

Eskişehirspor’da Başkan Kaan Ay ve Başkanvekili Osman Taş arasında yaşanılan krizin nedenleri ortaya çıkıyor. Başkanvekili ve Esstore işletmecisi Osman Taş 18 Ekim 2018 tarihinde Türk Patent ve Marka Kurumuna başvurduğu öğrenildi. Taş’ın, Eskişehirspor ve taraftarlara mal olmuş; Şimşekler, Esstore, Anadolu Efsanesi, Anadolu Yıldızı, Anadolu’nun Yıkılmayan Kalesi, Kırmızı Şimşekler gibi sloganların yanı sıra, Eskişehirspor Tribün grupları Efeler, Altes ve Nefer gibi isimlerin bazılarını kendi adına tescil ettirdiği öğrenildi. Başkan Ay ve Taş’ın arasındaki iplerin kopma nedenlerinin bir tanesinin de patent olayı olduğu belirtiliyor.

Taraftar uyarı görevini yapar!

Murat Diri: Eskişehirspor Başkanının yapamayacağı görülüyor

Murat Diri "Kongre vakti" dedi, tehdit edildi!