Ahmet Ataç 15 02 2024

Murat Diri: Eskişehirspor Başkanının yapamayacağı görülüyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Murat Diri: Eskişehirspor Başkanının yapamayacağı görülüyor
A
a

Nefer Tribün lideri Murat Diri Afyon galibiyetinin ardından Eskişehirspor'un kongre kararı alınması yönünde açıklamada bulunmuştu. Diri son yaptığı açıklamada ise, “Mevcut başkan önümüzdeki sezonun planlamasını yapamaz. Yapamayacağı da görülüyor” diyerek kongre kararı alınmasını istedi

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor kongresi yapılmalı
Diri; “Bizler yönetim kurullarıyla dertli insanlar değiliz. Eskişehirspor için yapılan yanlışlara ses çıkarmaya devam edeceğiz. Ligde kalmayı garantiledikten sonra söyleyeceklerimizi söyledik” ifadelerini kullandı. Kongre kararının alınmasını söyleyen Diri, “Gelinen noktada mevcut başkan önümüzdeki sezonun planlamasını yapamaz. Yapamayacağı da görülüyor. Eğer ki yapacağına inansaydık. Kendimize yapılanı da yutardık” dedi.

Eskişehirspor'u düşünüyoruz
Diri yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Bizler Eskişehirspor menfaatleri gereği geçtiğimiz kongre sürecinde Kaan Ay’ı destekledik. Eskişehirspor için olması gereken o günlerde öyleydi. Bizler Kaan’ı destekledik diye yanlışlarını söylemekten geri duracak değiliz. Bu bugün Halil Ünal olsa da değişmedi. Mesut Hoşcan’da da Sinan Özeçoğlu’nda da değişmedi. Nebi Başkan’da da değişmedi. Bizler yönetim kurullarıyla dertli insanlar değiliz. Eskişehirspor için yapılan yanlışlara ses çıkarmaya devam edeceğiz. Lig de kalmayı garantiledikten sonra söyleyeceklerimizi söyledik. Yine Eskişehirspor’u düşünerek böyle hareket ettik.” 

Kongreye gidilsin
“Bizler yönetim istediğimiz gibi olur biz ne dersek o olur düşüncesinde değiliz. Bizler Eskişehirspor menfaatlerine ne doğruysa onun yanında yer alırız. Gelinen noktada mevcut başkan önümüzdeki sezonun planlamasını yapamaz. Yapamayacağı da görülüyor. Eğer ki yapacağına inansaydık. Kendimize yapılanı da yutardık. Bizler Eskişehirspor için cezalar yattık sesimiz çıkmadı. Bu yüzden en kısa zamanda kongreye gidilip. Önümüzdeki sezon için planlama yapılmalı ve gelecek bir ekip varsa yapılanma için daha geniş bir zaman bulmalı. Eskişehirspor menfaatleri için söyleyeceklerimiz ve duruşumuz asla değişmeyecektir.” 

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi - Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Sezai Yaşar 2 Mayıs 2019 10:46

Yapamaz iddianızın nedenlerini açıklamanız gerekir ki, toplum karar verebilsin. Ne yazık ki topluma egemen olan “ben bilirim, ne dersem o” tavrının sizde de hakim olduğu görülüyor. Halbuki bu konular topluma açılmalı, medenice tartışılmalı ve iyiye ulaşılmalıdır diye düşünüyorum.

0 3 Cevap Yaz
Devran 1 Mayıs 2019 14:25

Sen kim oluyorsun acaba? Sus işine bak.

2 5 Cevap Yaz
Yeni Es Es li 1 Mayıs 2019 12:34

Sana yüz vermiyor herhalde yönetim. Sen misin yönetici, meydanı boş buldun atıp tuttun aylarca, sanki senden başka Es Es i seven yok. Çekil köşene, tribüne otur sesini çıkarma da adam sansınlar.

1 17 Cevap Yaz
aynalı 26 eses 1 Mayıs 2019 11:40

Ne kadar çok boş konuşuyorsun ya senin ne olduğunu anlayamadık o kadar çok biliyorsan hazırlarsın listeni aday olarak çıkarsın bu taraftarın karşısına ne yapacaksan görelim bakalım.

1 14 Cevap Yaz
es es li 1 Mayıs 2019 11:38

kimdir bu murat ya. ne iş yapar . sıfatı nedirki es es imizin hakkonda beyanatlar veriri. Allahım es es imiz kimin eline kaldı. bunlar taraftar değil yancık taraftar lideri. afyon seyircisi eskişehirde gezdi murat nerdeydi senin o meşhur taraftarın ortalarda yoktu bile. yazıklar olsun size.

0 12 Cevap Yaz
furemen 1 Mayıs 2019 10:22

Birisi bu adamı sustursun.Camiaya yakışmıyor.Ama suçun büyüğü onu sürekli gündemde tutanlarda ve arkasından düşüncesizce koşanlarda.Bunun verdiği zararı kimse vermedi eses e.

0 12 Cevap Yaz
osman g 1 Mayıs 2019 09:49

takım düze çıkınca karanlık güçler karıştırmaya başladı bunların neler yaptıklarını gördük bırakında bu yönetim rahat çalişsın .

1 16 Cevap Yaz
Esesli 1 Mayıs 2019 09:39

Bi sus artık... Kimsin, necisin belli değil, her Allah ın günü konuşuyorsun bıktırdın gerçek taraftarları. Siz gazeteciler dede suç var. Adam her ağzını açtığında yayınlıyorsunuz...

1 14 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi