×

Eskişehirspor'da İzzet Erdoğan bombaladı!

Eskişehirspor'da Altınordu maçından sonra taraftarların tepkisi dinmezken İzzet Erdoğan, konuyla ilgili ilk kez sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Eskişehirspor Sportif Direktörü İzzet Erdoğan, Altınordu maçından sonra ilk kez açıklamalarda bulundu. İzzet Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada sitemkar ve sert ifadeleriyle dikkat çekti. İzzet Erdoğan Altınordu maçında yaşanan olayları kastederek “Süper ligden düşerken alınan saha kapama cezası kime kar sağladı?” Diye sordu.

Erdoğan bir diğer paylaşımında “Yönetimimiz ciddi çaba sarf ediyor, futbol anlamında sıkınlı bir süreç, Lig daha çok su kaldırır, matematik ne derse hedefimiz o olur, ETİ ile imza aşamasına gelince açıklanır’ yazılı bir fotoğraf paylaşarak, “Bu söylemlerin hangisi yanlış” dedi.

İzzet Erdoğan'ın bu açıklamalarına karşılık taraftarlardan onlarca cevap geldi. 

Eskişehirspor’un Altınordu ile oynadığı maçta olayların yaşandığı sırada Sportif Direktör İzzet Erdoğan’ın tribünlerin önüne giderek sakinleştirmesine taraftarlar sosyal medyada “Bizi değil oyuncuları uyarsın” gibileri tepkilere maruz kalmıştı.

Kaynak: Anadolu Gazetesi