×

Eskişehirspor camiası kimse değil!

Eskişehirspor’da Sportif Menajerlik görevini yürüten Özgür Tulun, hakkında çıkan haberler hakkında açıklamada bulundu. Kulübün çöküş döneminde yaşanan tüm olayları kamuoyuyla önce paylaşacağını söyleyen Tulun, daha sonra “Kimseye hesap vermem” dedi.

Eskişehirspor haberleri

Camia açıklama bekliyor
Sportif Direktör Özgür Tulun, dün hakkında çıkan haberlerle ilgili açıklamada bulundu. Birçok yönetimde önemli görev alan ve kulübün çöküş dönemlerinde yaşanan gelişmeleri yakından bilen Tulun’dan camia sürekli açıklama bekliyordu. Kendi hakkında konuşulan iddialar hakkında sürekli sessizliğini koruyan Tulun, ‘Camia senden açıklama bekliyor’ haberlerinin ardından sessizliğini bozdu.  Tepki topluyor
Ancak Tulun, önce ESGROUP Spor Servisi’ne her şeyi açıklayacağını söylerken, daha sonra ‘Kimseye hesap vermem dedi. Tulun’un kimseye hesap vermem sözleri ise şimdiden tepki topladı. Çünkü sürekli eleştirilen Tulun’dan büyük Eskişehirspor taraftarı açıklama bekliyordu. Şanlı Eskişehirspor camiasını ‘Kimse’ olarak adlandıran Tulun’un ayrıca kendi hakkında çıkan haberlerle ilgili dava açacağını söyledi.