Eskişehirspor'da bu koltuğa yakışmıyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da bu koltuğa yakışmıyor!
A
a

Eskişehirspor’da görev aldığı süreçte sürekli eleştiri oklarının hedefi olan Özgür Tulun kulübün çöküş sürecinde hep bulundu, ancak yapılan hatalarda sessiz kaldı...

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’da görev aldığı süreçte sürekli eleştiri oklarının hedefi olan Özgür Tulun kulübün çöküş sürecinde hep bulundu, ancak yapılan hatalarda sessiz kaldı.
Zaman zaman menajerlik yaptığı iddia edilen Tulun son olarak 39 bin lira para cezasının gelmesinde başrol oynadı. Tulun’un bu cezayı ödeyip ödemeyeceği merak konusu…

Koşukavak’tan fazla ceza aldı
Eskişehirspor’da bu zamana kadar Sportif Direktörlük görevinde sürekli tartışılan Özgür Tulun geçtiğimiz hafta oynanan Altay karşılaşmasında saha olaylarına karışmıştı. Altay Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak’ın söylediği iddia edilen teşvik primi sözlerine tepki gösteren Tulun’a, Koşukavak’tan ilginçtir daha fazla para cezası verildi. Kulübe para cezası getirten Özgür Tulun bu cezayı kendisinin ödeyip ödemeyeceği merakla bekleniyor.

Sürekli tartışılıyor
Toplam 21 bin 500 lira ayrıca 60 gün hak mahrumiyeti cezası alan Tulun’un, kulübün bu kadar paraya ihtiyacı olduğu süreçte para cezası getirmesi büyük tepkilere yol açtı. Bu zamana kadar Eskişehirspor’da Sportif Direktörlük görevinde tartışılan Tulun’un bu cezalar sonrası sessiz kalması dikkatlerden kaçmadı.

23 milyon iddiası
Özgür Tulun önceki senelerde kulüpte idari direktörlük görevinde rol almıştı. Özellikle Mesut Hoşcan döneminde Özgür Tulun aracılığı ile futbolculara primlerin ödendiği iddia edilmiş ve bu paraların çıkışının gözüktüğü ancak ödeme makbuzlarının kayıtlarda olmadığı ileri sürülmüştü. Bu paranın ise 23 milyonu bulduğu iddia edilmişti. Ancak bu konular hakkında Özgür Tulun sürekli sessizliğini korudu.

Sürekli görev aldı ama
Halil Ünal, Mesut Hoşcan, Kaan Ay ve son olarak mevcut Başkan Mustafa Akgören’in yönetiminde yer alan Tulun, bugüne kadar göreve gelen yönetimler tarafından hep kendisine görev verildi. Siyah-Kırmızılı kulüpte özellikle Süper Lig'de alınan futbolcular, gönderilen oyuncular, yapılan sözleşmeler ve daha birçok konuda bilgisi olan Tulun’un, artık Eskişehirspor gerçekleri ve kendisi ile ilgili iddialara cevap vermeli.

Çöküşün hep içindeydi
Kulübün çöküş döneminde yer alan ve yaşanan tüm olayları bilen Özgür Tulun bu zamana kadar hep sessiz kaldı. Bu sessiz kalışının ise arkasında neler yattığı camia tarafından bilinmiyor. Çoğu zaman yönetimlerin hatalarını görmezden gelen Tulun’un ayrıca transfer edilen ve kulüpten gönderilen futbolcuların menajerliğini yaptığı iddia ediliyor.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ess 10 Temmuz 2020 12:00

ğslidir.

0 0 Cevap Yaz
Cinconlu mu yoksa 10 Temmuz 2020 00:29

Bu şahsın Cincon formalı resmi çıkmıştı.Doğru ise bir kulube bile uğraması doğru değil.Doğru İSTANBUL UZAK DEĞİL ORAYA GİTSİN..

0 0 Cevap Yaz
Tarafsız taraftar 9 Temmuz 2020 22:23

Eeee hırsızı koruyan bir sistem olursa devlette (yada hükümet) gidişata dur demezse olacağı bu.koca Çınar battı.

1 2 Cevap Yaz
Sıtkı Sıyrılmış 9 Temmuz 2020 20:04

Siz mecburen iddia ediliyor diye yazıyorsunuz biliyorum ama bu adamın Eskişehirspor sayesinde iflastan kurtulduğunu az insan bilir,yönetici olmasaydı otelin restaurantını işletebilirmiydi . Kafasının neye çalıştığını bundan Çek alan esnaf bilir bir de şehrimizde Çek kıran +65 lik finansçı kadın....

0 9 Cevap Yaz
Sıtkı Sıyrılmış 9 Temmuz 2020 19:57

Ben biliyorum yazıyorum ama yayımlamıyorsunuz

1 7 Cevap Yaz
pompeo 9 Temmuz 2020 16:08

bu Özgür Beyi emniyette bi ikna etseler ... neler anlatir nelerrrr ..

0 1 Cevap Yaz
pompeo 9 Temmuz 2020 15:16

Eyyy büyükk basgannn ... Özgür aabini inidirebilcenmi oradan .... sportiflik namina yönetecek bisey kalmadida .... bi de ceza yazdirdi EsEsime ... indirebilcen mi ???

0 6 Cevap Yaz
Sanki bilmiyoruz 9 Temmuz 2020 15:04

Nedenmi susuyor baş mimar kendisi nasil susmasin

0 6 Cevap Yaz
pompeo 9 Temmuz 2020 13:43

Özgür aabimizzz ... kulübü batiran teskilatin kilit adamlarindan ... Özgür aabine ödetebilcen mi cezayi bassgaannnnn ?? ...

0 7 Cevap Yaz
CEO 9 Temmuz 2020 13:18

MH yönetiminde CEO sıfatı ile yer aldı. Sessiz çünkü kendisine söylenenleri yapmıştır büyük ihtimalle. Ağababaları kongrelerde hala utanmadan sıkılmadan gelip konuşuyor ya. Hangi şirketlerde CEOluk yapıp tecrübe kazandı bilmiyorum ama Eskişehirspor'da CEOluk yapacak birikimi vardı demek ki. Ama bunca rezilliğe rağmen bu adamların halen buralarda olması ruh halini anlayamadım ben. Suçluluk duygusu ile ''Batırdık el verelim kulüp ölmesin''mi diyorlar yoksa ölümü şansa bırakmamak için ''bir son darbe vurup işini kesin bitirip işi garantiye alalım'' mı diye hala zarar vermeye çalışıyorlar. Allah gani gani versin. Ne istiyorsanız onu....

0 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi