×

Eskişehir'deki feci kazada korkunç gerçek

Eskişehir'de meydana gelen ve bir kişinin ölümüyle sonuçlanan kazayı yapan otomobilin "hasarsız" denilerek satışa çıkarıldığı iddia ediliyor

Eskişehir haberleri

Eskişehir'de geçtiğimiz günlerde meydana gelen trafik kazasında, yaya geçidinden karşıdan karşıya geçmek isteyen Naki Karausta'ya kırmızı ışık ihlali yaptığı iddia edilen araç çarpmış, Karausta kaldırıldığı hastanede 4 gün yaşam savaşı vermesinin ardından yaşamını yitirmişti.

Eskişehir'in sevilen isimlerinden olan Karausta, iddiaya göre 22 yaşındaki Ç.Ç. tarafından kullanılan aracın çarpmasının şiddetiyle 30 metre sürüklendi. Karausta'nın cenaze törenine Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce, CHP İl Başkanı Abdülkadir Adar, Emek Partisi İl Yöneticileri ve üyeleri, KESK Dönem Sözcüsü Faik Alkan, DİSK Bölge temsilcisi Günay Ayaz ve birçok seveni katıldı.

Şimdi Naki Karausta'nın yaşamını yitirdiği kaza ile ilgili ortaya atılan iddia mide bulandıracak cinsten. Naki Karausta'ya çarpan aracın, kazadan sadece 4 gün sonra bir sitede satışa konduğu belirtiliyor. Araçtaki hasarların giderilip, Naki Karausta'nın canını alan aracın, kazayı yapan sahibi Ç.Ç. tarafından "hasarsız" olarak satışa sunulması "vicdansızlık" olarak nitelendiriliyor. Kaza 10 Ekim günü meydana gelmiş, Naki Karausta'nın cenazesi ise 15 Ekim günü toprağa verilmişti. Kazayı yaptığı iddia edilen aracın ise 14 Ekim günü satışa çıkarıldığı satışın yapıldığı sitenin kayıtlarında görülüyor.

İşte korkunç kazanın detayları