Yemek hizmeti alınacaktır

A
a
YEMEK HİZMETİ ALINACAKTIR
 
ESKİŞEHİR EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ÖZEL HAREKAT ŞUBE PERSONELİNE İAŞE ALIMI hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
 İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İhale Kayıt Numarası (İKN) : 2026/306750
 
1- İdarenin
1.1. Adı : ESKİŞEHİR İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ İÇİŞLERİ BAKANLIĞI EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
1.2. Adresi : ESENTEPE MAHALLESİ ÇEVRE YOLU TEPEBAŞI/ESKİŞEHİR
1.3. Telefon numarası : 2222302773 Dahili/6921/6926
1.4. İhale dokümanının görülebileceği ve indirilebileceği internet sayfası : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2- İhalenin
2.1. Tarih ve Saati : 26.03.2026 - 10:30
2.2. Yapılacağı (e-tekliflerin açılacağı) adres : Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğü İhale Salonu (Esentepe Mahallesi Çevre Yolu No:358 Tepebaşı/ESKİŞEHİR)

3- İhale konusu hizmet alımının
3.1 Adı : ESKİŞEHİR EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ÖZEL HAREKAT ŞUBE PERSONELİNE İAŞE ALIMI
3.2. Niteliği, türü ve miktarı : Özel Harekat Personeli için 14.500 adet hazır yemek (Öğle-Gece), 14.500 adet kahvaltı, 500 adet hazır yemek (Akşam) ve 500 adet Kumanya alımı
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
3.3. Yapılacağı/teslim edileceği yer : Yiyecek (hazır yemek, kahvaltı ve Kumanya), teknik şartnamede belirtilen hususlar doğrultusunda, yüklenicinin kendisine ait Eskişehir İl Sınırları içerisinde bulunan İşletme Kayıt Belgesine (Gıda Üretim İzni Belgesi) sahip iş yerinde hazırlanarak Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğünün Arifiye Mahallesi Kıbrıs Şehitleri Caddesi No:24 Odunpazarı/ESKİŞEHİR adresine, ayrıca ilçe, arazi, operasyon, miting, toplantı ve benzeri görevler nedeniyle Özel Harekat birimlerinde çalışan personel ve bunlarla birlikte görev ve harekata katılan diğer personele verilmek üzere, idarenin talep ettiği miktar ve oranlarda ve belirtilen zaman içerisinde Eskişehir il sınırları içerisindeki istenilen görev yerine yiyecek taşımaya elverişli ve yeterli miktarda araç ile teslim edilecektir.
3.4. Süresi/teslim tarihi : İşe başlama tarihi 01.05.2026, işin bitiş tarihi 31.12.2026
3.5. İşe başlama tarihi : 01.05.2026
4- Katılım ve yeterlik kriterleri:
4.1. Katılım ve yeterlik kriterlerine ilişkin istekliler tarafından e-teklif kapsamında sunulması gereken bilgi ve belgeler ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgi ve belgelere aşağıda yer verilmiştir:
4.1.1. Teklif mektubu.
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olunduğunu gösteren bilgi ve belgeler:
4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgi ve belgeler.
4.1.2.2. Vekâleten ihaleye katılma halinde vekile ilişkin bilgi ve belgeler.
4.1.3. Geçici teminat.
4.1.4 İsteklinin iş ortaklığı olması halinde iş ortaklığı beyannamesi.
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin bilgi ve belgeler ile bunların taşıması gereken kriterler:
Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin bilgi, belge veya kriter belirtilmemiştir.
 
4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin bilgi ve belgeler ile bunların taşıması gereken kriterler:
4.3.1. Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 25 oranından az olmamak üzere, ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler veya teknolojik ürün deneyim belgesi.


4.3.1.1. Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere kullanılan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ve 4734 sayılı Kanuna göre yapılacak ihalelere ilişkin sözleşmelerin yürütülmesi konusunda temsile ve yönetime yetkili olan ortağına ait olması halinde, ticaret ve sanayi odası/ticaret odası bünyesinde bulunan ticaret sicili müdürlükleri veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartların korunduğunu gösteren, e-forma uygun belgenin kullanılması zorunludur.
4.3.1.2. 4734 sayılı Kanun kapsamındaki idarelere taahhüt edilenler dışında yurt dışında gerçekleştirilen işlerden elde edilen iş deneyiminin 13/1/2011 tarihli ve 6102 sayılı Türk Ticaret Kanununun 195 inci maddesinin ikinci fıkrası gereğince pay çoğunluğuna dayanarak kurulan şirketler topluluğu ilişkisi içinde kullanılması halinde bu hukuki ilişkiyi ve bu ilişkinin süresini tevsik eden belgelerin sunulması zorunludur.
4.3.2. İhale konusu işin ya da malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince sicil, izin, ruhsat, faaliyet belgesi vb. belgeler:
İşletme Kayıt Belgesi
4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.
İsteklinin yurt içinde Kamu veya özel sektörde yapmış üretmiş olduğu Kumanya ve/veya malzemeli yemek üretimi ve dağıtımı hizmetleri kabul edilecektir.
5- Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.
6- İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.
7- İhaleye teklif verecek olanların, EKAP hesabına giriş yaparak ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.
8-Teklifler, EKAP üzerinden teklif mektubu ile ihaleye katılım belgesi ve diğer ekler kullanılarak hazırlanacak ve e-imza ile imzalanarak ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.
9- İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde vereceklerdir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekliyle birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
10- Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.
11- İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.
12- Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.
13- Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (Doksan) takvim günüdür.
14- Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
15- Diğer hususlar:
İhalede Uygulanacak Sınır Değer Katsayısı (R) : Malzemeli Yemek/0,77
Teklifi sınır değerin altında kalan isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.
 
 





#ilangovtr                                      Basın No: ILN02410855
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi