Eskişehirspor yönetimi İstanbul'dan paylaştı..

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç  Eskişehirspor yönetimi İstanbul'dan paylaştı..
A
a

Eskişehirspor yönetimi adeta İstanbul'a çıkarma yaptı. TFF Başkanı ile bir görüşme yapan yönetimin gündemi ise ligden düşmenin kaldırılmasıydı. Eskişehirspor resmi Twitter hesabından da bir fotoğraf paylaşıldı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'un tarihinde ilk defa amatör kümeye düşmesi camiayı büyük üzüntüye boğarken yönetim de oluşturduğu kamuoyu ile ligden düşmenin kaldırılmasını sağlamak istiyor. Deprem nedeniyle zarar gören şehirlerin takımlarına küme düşme uygulanmayacağı duyurulmuştu. Bu durumda depremzede kulüplerin olduğu liglerde düşen takım sayısı azaldı. Pandemi döneminde de küme düşmenin kaldırılmasından yola çıkan başta Eskişehirspor olmak üzere birçok kulüp depremzedelere tanınan hakkın tüm takımlara tanınması için birlik oluşturdu.

Eskişehirspor'un önderliğindeki kulüpler TFF'ye bu konuda baskı yaparken perşembe günü TFF İstanbul’da toplantı düzenleyeceği gelen bilgiler arasında. Küme düşmenin kaldırılmasını isteyen kulüplerin gözü bu toplantıya çevrilirken Eskişehirspor Kulüp Başkanı Erkan Koca, bu görüşmelerde aktif rol oynuyor. Erkan Koca önderliğinde Eskişehirspor yönetimi bugün Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ile İstanbul’da bir araya geldi. Eskişehirspor Kulübü resmi Twitter hesabından bu önemli görüşmeyi "Kulüp Başkanımız Erkan Koca, Başkan Vekilimiz Özgür Marankoz, ETB Başkanı Murat Diri ve Avukat Musab Tayyib Altınkaynak, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ile İstanbul’da bir araya geldi ve görüş alışverişinde bulunarak taleplerini iletti. Samimi ve nazik kabulleri için camiamız adına teşekkür ederiz." notuyla paylaştı.

ESKİŞEHİRSPOR'UN GÖZÜ BU TOPLANTIDA!

2. Lig ve 3. Lig Kulüpler Birliği 8 Haziran Perşembe günü İstanbul’da yeniden bir araya gelecek. Bu görüşmenin ana konularından biri de liglerde küme düşmenin kaldırılması. Bu güne kadar 25 kulüp küme düşmenin kaldırılması için TFF’ye dilekçe yazmıştı. 15 Haziran Perşembe günkü toplantıya TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi de katılacak. Toplantıda özellikle Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin neler söyleyeceği merak konusu. Küme düşmenin kaldırılması konusu bir süredir tartışılsa da yetkili isimlerden kayda değer bir açıklama gelmemişti. Perşembe günkü toplantı sonrası TFF Başkanı Büyükekşi bu konuda bir açıklama yapabilir.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ess 6 Haziran 2023 18:49

kaynaşık reis de gitmiş, bilet parasını cebinden vermemiştir kesin

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi