×

Yok ediciler

Raheem Lawal ve Hürriyet Güçer, Torku Konyaspor’u tek başlarına yok ettiler.

Orta sahada ne rakibe geçit verdiler, ne de mücadeleden bir dakika olsun vazgeçtiler. Kısacası Torku Konyaspor maçında yok ediciler başroldeydiler.
 
Raheem Lawal
Eskişehirspor’un ligin ilk haftasında Torku Konyaspor ile oynadığı maçta Raheem Lawal ve Hürriyet Güçer, alınan galibiyette büyük rol oynadı. İlk yarıda Lawal, Boffin ile ayakta duran tek isimdi. Ancak ikinci yarıda Lawal’ın orta sahadaki mücadelesi görülmeye değerdi. Orta sahadaki kesiciliğinin yanı sıra hücuma olan katkısı galibiyete giden yolda en önemli etkenlerden birisiydi.
 
Hürriyet Güçer
Gelelim Hürriyet Güçer’e. Taraftarın en sevdiği isim olan deneyimli futbolcu Torku Konyaspor galibiyetinde önemli işler çıkarttı. Başarılı performansını 64’üncü dakikada attığı golle süsleyen 32 yaşındaki futbolcu, skordaki dengeyi sağlamayı başardı. Takımını ateşleyen ve mücadeleyi 1 dakika olsun bırakmayan Hürriyet, maç sonunda Eskişehirsporlu taraftarlar tarafından ayakta alkışlandı.