×

Temsilciler Eskişehir'de toplandı

Temsilciler Kurulu tarafından düzenlenen bölgesel değerlendirme...

Temsilciler Kurulu tarafından düzenlenen bölgesel değerlendirme toplantılarının dördüncüsü Eskişehir’de gerçekleştirildi. Toplantıya Temsilciler Kurulu Başkanı Fatih Tanfer, TFF Yönetim Kurulu üyesi Fethi Heper, Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mesut Hoşcan, Spor İl Müdürü Hüseyin Aksoy ve temsilciler katıldı.

Tanfer: Eğitici rolü geliştiriyoruz
Toplantının açılış konuşmasında konuşan Temsilciler Kurulu Başkanı Dr. Fatih Tanfer, temsilcilerin geçen süreçteki görevlerde son derece olumlu hizmetler sergilediğini vurgulayarak, temsilcilerin statü ve talimatlarla ilgili donanımlarıyla başta emniyet teşkilatı olmak üzere gerek kulüp yöneticileri ve gerek stat görevlileriyle stadyumlarda uyum içindeki hizmetlerinden duyduğu memnuniyeti belirtti. Bundan sonraki görevlerde de aynı anlayışla temsilciliğin önleyici ve eğitici rolünün daha da etkinleştirilmesi gerektiğine dikkat çekti.

“Gördüklerinizi yazın”
Toplantıya katılan Eskişehirspor’un efsane oyuncusu olan Fethi Heper, “Ben zamanında Merkez Hakem Kurulu’nda çalıştım. Orada hep aynı düşünceleri söyledim hakem arkadaşlarımıza. Gördüğünüzü çalın dedim. Hissettiğinizi değil. Temsilci arkadaşlar kutsal bir görevde çalışıyor. Sizlere önerim, gördüğünüzü yazın. Hissettiğinizi değil. Türk futbolu için çok önemli bir yerde görev yapıyorsunuz. Böylesi olumlu toplantılar ile deneyimlerinizi çok fazla geliştireceğinizi düşünüyorum” dedi.  Ayrıca toplantıda konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüseyin Aksoy temsilcilik görevinin böylesi toplantılarla daha da gelişeceğini belirtti.

Hoşcan: Canımız çok yandı
Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mesut Hoşcan ise “Temsilcilerimizin yaptığı görevler Türk futbolunun kaderini belirliyor. Art niyetsiz kararlar veriyorlar. 3 Temmuz sürecinden buyana futbolumuz çok yara aldı. Ancak bunu bizler yaptık. Yine bizler düzelteceğiz. Kulüpler Birliği olarak ayrıca hakemlerimizle istişareler yapacağız. 8 haftadır kulüplerimizin hakemler tarafından çok canı yanıyor. Eskişehirspor’un da canı yandı. Ancak bu hataları oturup konuşup iyi bir şekilde çözeceğiz. Ayrıca ilerleyen zamanlarda gözlemciler ve temsilciler ile Kulüpler Birliği olarak istişareler yapacağız” şeklinde konuştu.