Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Beşiktaş maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Mağlubiyet karşısında üzgün olduklarını belirten Yanal, mağlubiyetin tek sorumlusunun kendisi olduğunu belirtti
“Pozisyonları gol yapamadık”
Beşiktaş karşısında 1-0 öne geçip 2-1 kaybeden Eskişehirspor’da Teknik Direktör Ersun Yanal maç sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu. Takımının rakibi geçemediğini ifade eden Yanal, “Eskişehirspor, bu yıl oyundaki pozisyon üstünlükleri gol çevirmekte güçlük çekiyor. Oyuncularım oyunu çözmek için ne kadar çaba sarf etse de büyük sıkıntılar yaşadık. Eskişehirspor’un bu seneki oyundaki üstünlüğü gidermesi gerekiyordu biz bunu yapamadık. Bunun tek sorumlusu benim” dedi.
“Kupada bunları atmalıyız”
Beşiktaş maçını değerlendiren Yanal, bunun ardından 8 Mayıs Çarşamba akşamı Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda oynanacak Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçına değindi. Bu maçın oldukça kritik olduğuna dikkat çeken Yanal, “Saraçoğlu’nda girdiğimiz pozisyonları lehimize çevirmek istiyoruz. Kupada final oynamak hedefindeyiz. Maçı kaybetmeyi hak etmemiştik. Kadıköy’de kazanarak bu mağlubiyeti telafi edeceğiz” ifadelerini kullandı. (SS)