1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü kapsamında Şuhut Kaymakamı İzzet Cem Eser, kurum amirleriyle birlikte ilçede yaşayan yaşlı vatandaşları ziyaret etti.
Ziyaretlerde Kaymakam Eser ve beraberindeki heyet, büyüklerin talep ve ihtiyaçlarını yerinde dinledi. Yaşlılara çeşitli hediyeler takdim edilirken, hal ve hatırları soruldu. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Kaymakam Eser ve heyetine teşekkürlerini iletti.
Şuhut Kaymakamı İzzet Cem Eser, ilçedeki huzurlu ve saygı dolu yaşamın sürdürülmesi için kamu kurumlarının yaşlıların yanında olduğunu vurgulayarak, “Hayat tecrübeleriyle bizlere yol gösteren büyüklerimiz, toplumumuzun hafızası ve en kıymetli değerlerimizdir. Onlara gösterilecek ilgi ve sevgi, insanlığımızın en önemli göstergesidir” dedi.